Vulpotloden bedrukken

Een vulpotlood is ideaal als promotiemiddel. De ontvangers van de vulpotloden kunnen deze namelijk eindeloos gebruiken doordat er diverse vullingen beschikbaar zijn. Het is een typisch product dat door vele handen gaat, voor een maximaal bereik. Daarnaast hebben vulpotloden een luxe uitstraling en kun je deze producten mooi laten bedrukken met jouw persoonlijke boodschap, bedrijfsnaam- of logo.

Sorteer op

1 product

Pennenset Casual [2-delig]
Vanaf
Speciale prijs € 1,56 Normale prijs € 2,80
(2)
Op = Op
  • Zwartschrijvend

Vulpotlood bedrukken voor precisie werk

Het vulpotlood wordt door velen als luxe schrijfwaar gezien. Dit idee komt voornamelijk uit de historie van het vulpotlood. Voorheen werd deze potlood namelijk voornamelijk gebruikt door technische tekenaars, zoals architecten en aannemers. Tegenwoordig is het een handig item voor iedereen die van tekenen houdt. Het vulpotlood heeft namelijk altijd een scherpe punt en hoeft niet geslepen te worden, zoals een normale potlood. Daarnaast zijn er ook diverse vullingen beschikbaar voor het vulpotlood, waardoor deze eindeloos gebruikt kan worden. Hierdoor is het een perfect geschenk om in te zetten als promotiemiddel.

Voor ieder doelgroep een bedrukte vulpotlood

Zoals eerder aangegeven wordt het vulpotlood in de afgelopen jaren steeds vaker voor het groter publiek gebruikt. Hierdoor is het een perfect relatiegeschenk om in te zetten wanneer u een grote doelgroep wilt bereiken. Daarnaast is het ook een artikel dat u kunt gebruiken om een hele specifieke groep te bereiken. Zo kunt u het bedrukte vulpotlood eventueel combineren met een bedrukt notitieboekje en weggeven op scholen om jongere scholieren te bereiken. Of u kunt het potlood juist uitdelen in de bouwmarkt om de klussers te bereiken.

Van promotie potlood tot luxe vulpotlood

Het aanbod van vulpotloden is zeer veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor een leuke promotie vulpotlood in opvallende kleurtjes, maar kunt u ook kiezen voor een vulpotlood met een luxe uitstraling zoals het vulpotlood van Parker. Ook qua bedrukking kunt u met het vulpotlood alle kanten op. Zo kunt u kiezen voor een opdruk van uw logo, bedrijfsnaam en/of