Kleurpotloden bedrukken

Een set met kleurpotloodjes is perfect om cadeau te doen aan kinderen van zakenrelaties of medewerkers. De kleurpotloden met opdruk van je logo of bedrijfsnaam kun je ook neerleggen op plekken waar kinderen even moeten wachten, zodat ze zich even creatief uit kunnen leven. Bij het zien van jouw logo krijgen ouders en kind een positief gevoel.

Sorteer op

1 product

Tekenset Kids
Vanaf
€ 1,08
  • Voor urenlang plezier

Bedrukte kleurpotloden als promotiemateriaal

Kleuren, tekenen en knutselen: ook in het digitale tijdperk is het de favoriete tijdsbesteding van een heleboel kinderen. Perfect om de creativiteit te stimuleren én om de kinderen even zoet te houden zijn dan ook relatiegeschenken zoals de kleurpotloodjes. Op het oog een eenvoudige en betaalbare weggever, maar in de handen van een kind blijkt opeens hoeveel waarde dit artikel eigenlijk heeft. Vooral in combinatie met een mooie kleurplaat of een kleurboek! Overal waar kinderen komen zijn setjes kleurpotloden handig, vooral wanneer het plekken betreft waar het kind even moet wachten. Zo heeft u altijd iets te doen voordat de kids ongeduldig worden.

Topper in de horeca: kleurpotloden met opdruk

Één van de meest voor de hand liggende voorbeelden van een plaats waar kinderen eventjes moeten wachten is het (kinder)restaurant). Het duur nu eenmaal even voordat het eten klaar is. Met bedrukte speelkaarten of een kleurplaat en een paar setjes kleurpotloden kunnen de jongere gasten echter lekker aan de slag en zal het eten er zijn voor ze er erg in hebben. Zij kunnen hun tekening mee naar huis nemen aan ophangen, of u laat ze inleveren en verbindt een prijs vast aan de mooiste kleurplaat van de maand. Zo zullen alle kinderen in het restaurant extra hun best gaan doen met hun bedrukte kleurpotloden.

Kleurpotloden bedrukken bij Van Helden: snel en gemakkelijk

Ook met een klein budget kunt u al een grote hoeveelheid kleursets bestellen bij Van Helden. Ideaal wanneer er weinig geld beschikbaar is voor dit soort materialen, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of bibliotheek. Online bestelt u zeer gemakkelijk uw kleurpotloden maar kunt u ook vrijblijvend een offerte, digitale drukproef of een sample aanvragen. Uiteraard staan ook onze medewerkers altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.