Markeerstiften bedrukken

Kleurrijke markeerstiften, highlighters, markers en tekstmarkers worden altijd enthousiast ontvangen als weggevertje. De felgekleurde markeerstiften zien er vrolijk en aantrekkelijk uit en je kunt deze laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Met vrolijke markeerstiften kom je dagelijks onder de aandacht bij (potentiële) klanten en zakenrelaties.

Sorteer op

1 product

RPET markeerstift
Vanaf
€ 0,54
Nieuw

Door markers te bedrukken kleurt u uw relaties

Markeerstiften: een onmisbaar geschenk bij scholieren, studenten en kantoormedewerkers. De markeerstiften zijn, net als USB sticks en notitieblokken, populaire artikelen om weg te geven als relatiegeschenk. Dat is niet alleen omdat het praktische artikelen zijn, maar ook omdat de markeerstiften opvallend en kleurrijk zijn. Wij kunnen uw markeerstiften bedrukken met een tekst en/of logo. De markeerstift zal dan niet alleen delen van teksten laten opvallen, maar ook uw naam. Dagelijks zal u onder de aandacht komen bij uw (potentiële) relaties, dankzij dit handige relatiegeschenk.

Zijn dit ook markeerstiften?

Het assortiment voor markeerstiften is zeer divers. De ‘standaard’ markeerstift is verleden tijd. Hier vindt u allerlei verschillende soorten, maten en vormen. Bijvoorbeeld de Markeerstift bloem; een leuke markeerstift in de vorm van een bloem, waarbij de vijf blaadjes vijf verschillende kleuren stiften zijn. Een uitstekend geschenk voor ouders of natuurlijk voor de kinderen zelf. Daarnaast bieden wij ook multifunctionele markeerstiften met onder andere een balpen, telefoonhouder en beeldschermwisser. Zo zit er altijd een type markeerstift tussen die bij uw bedrijf en de ontvanger past. Ook de injectiespuit is een opvallende markeerstift om weg te geven. Dit is een markeerstift in de vorm van een spuit. Zeer passend als uw bedrijf bijvoorbeeld opereert in de zorgbranche. Al deze markers kunt u door ons laten bedrukken. Dit zorgt voor een beter en groter bereik binnen uw branche. Ontdek ook ons pennen assortiment voor nog meer originele schrijfwaren!

Markeerstiften bedrukken als promotiemiddel

Hoe we hem ook noemen, de marker, de markeerstift of de tekstmarker, het is een topper! De tekstmarker wordt vaak gebruikt als promotiemiddel voor bijvoorbeeld evenementen en beurzen. U kunt de marker altijd naar wens bedrukken. Laat bijvoorbeeld uw markeerstift bedrukken met een originele en kleurrijke tekst en val op tussen de menigte. Want naast dat een marker een goed promotiegeschenk is, heeft het ook een flink bereik. De stiften worden namelijk vaak gedeeld met anderen. Hierdoor vallen de markeerstiften al snel in andere handen waardoor de zichtbaarheid wordt vergroot. Daarnaast is een marker uiteraard een praktisch geschenk en zal dit door iedereen gewaardeerd en gebruikt worden. Kortom: een win-win-situatie!

Bent u er al over uit en wilt u graag een aantal markeerstiften bestellen? Dan kunt u dit direct doen via onze website. Het online bestellen gaat hier zeer eenvoudig en snel. Tevens heeft u de mogelijkheid om alvorens een drukproef aan te vragen. Zo weet u van te voren precies hoe de bedrukte marker eruit komt te zien. Dit voorkomt onaangename verrassingen en zorgt voor een geschenk zoals u dat graag wilt!