Duurzame Pennen bedrukken

Duurzame eco pennen met opdruk vormen een uitstekend geschenk voor je klanten en relaties. Een praktische eco pen komt altijd van pas en is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals bamboe, karton en hout waardoor je duidelijk maakt dat je voor duurzaamheid staat. Je kunt kiezen uit verschillende modellen in vrolijke kleuren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eco pennen laten bedrukken; een duurzaam relatiegeschenk

Standaard pennen worden vaak van plastic en metaal gemaakt. De productie van deze grondstoffen zorgt voor vervuiling en daarnaast kunnen plastic en metaal niet op natuurlijke wijze worden afgebroken. Eco pennen met opdruk zijn gemaakt van natuurlijk afbreekbare producten zoals bamboe, karton en hout. Deze natuurlijke grondstoffen die gebruikt worden voor eco pennen kunnen gemakkelijker worden afgebroken waarbij er ook nog eens minder milieubelastende uitstoot vrijkomt. Bedrukte eco pennen zijn daarnaast ook eenvoudiger te recyclen en zo kunnen de materialen opnieuw gebruikt worden voor de productie van nieuwe eco pennen of andere producten. Van Helden Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment bedrukbare eco pennen gemaakt van verschillende recyclebare materialen.

Uw missie ondersteunen met bedrukte eco pennen

Door eco pennen met bedrukking als relatiegeschenk in te zetten maakt u duidelijk waar u voor staat: duurzaamheid. Tegenwoordig zijn mensen zich steeds meer bewust van de impact die een bepaalde levensstijl op het milieu heeft en kiezen daarom voor duurzame producten. Laat eco pennen bedrukken om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor een schone wereld in de toekomst. Door eco pennen met logo aan klanten en relaties cadeau te doen, vergroot u uw naamsbekendheid en laat u relaties weten dat u er nog bent. Om inspiratie op te doen wat betreft alle marketingmogelijkheden die bedrukte schrijfwaar uw bedrijf bieden, neem een kijkje in de speciaal samengestelde top 10 schrijfwaren bedrukken

Marketing door middel van eco relatiegeschenken

Duurzame pennen met logo geven uw klanten en zakenrelaties een goed gevoel en iedere keer dat de bedrukte eco pen gebruikt wordt, zal deze positieve emotie aan uw bedrijf gekoppeld worden. Benieuwd naar de andere soorten pennen met bedrukking en potloden die u kunt laten bedrukken? Naast eco pennen met opdruk kunt u bij Van Helden allerlei soorten schrijfwaren bedrukken. Indien uw organisatie een duidelijke duurzame missie heeft, kunt u hier op meerdere manieren op inspelen. Naast eco pennen met logo kunt u ook duurzame tasjes laten bedrukken. Door verschillende eco relatiegeschenken te combineren kunt u een prachtig cadeau samenstellen voor uw belangrijkste relaties. Op die manier bouwt u duurzame relaties op waar u later de vruchten van plukt.

Goedkoop eco pennen bedrukken? Bestel direct online

Door eco pennen met bedrijfslogo in te zetten op evenementen zoals beurzen en open dagen kunt u de naamsbekendheid van het bedrijf enorm vergroten. Om een grotere doelgroep te bereiken, kunt u goedkope eco pennen bedrukken vanaf 150 stuks. Voor belangrijke zakenrelaties kunt u duurzame schrijfsets laten bedrukken vanaf 25 stuks. 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van eco pennen bedrukken of heeft u vragen over een specifieke te bedrukken eco pen? Neem contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en u van advies kunnen voorzien.