Metalen pennen bedrukken

Pennen zijn zeer populair als relatiegeschenk, en met een goede reden. Metalen pennen worden dagelijks gebruikt door de ontvangers en zijn eenvoudig te personaliseren met een persoonlijke boodschap. Geef bijvoorbeeld een metalen pen cadeau als blijk van waardering aan jouw medewerkers of zakenrelaties. Metalen pennen hebben een luxueuze uitstraling en gaan zeer lang mee.

Sorteer op

1 product

Charles Dickens schrijfset Copperfield [2-delig]
Vanaf
€ 12,16
(1)
  • Luxe schrijfset

Metalen pennen met opdruk voor op kantoor

Relatiegeschenken worden ingezet met verschillende doelen in het achterhoofd en één van die doelen kan integratie op kantoor zijn. Cadeautjes voor uw collega’s, medewerkers en personeel in de vorm van bedrukte metalen pennen zijn ideaal voor op kantoor, omdat deze handige geschenken goed van pas komen tijdens de werkzaamheden. Samenhorigheid op kantoor is belangrijk voor een succesvolle onderneming. Laat daarom metalen pennen bedrukken met een persoonlijke boodschap, waardoor werknemers zich gewaardeerd voelen. U kunt metalen pennen bedrukken in verband met een jubileum of feest maar ook op een moment dat het misschien even niet zo lekker liep op de zaak. Door bedrukte pennen aan medewerkers te schenken, geeft u ze een steuntje in de rug en zorgt u voor een fijne sfeer op de werkvloer. Naast bedrukte metalen pennen kunt u ook andere pennen bedrukken en op kantoor uitdelen.

Bedrukte metalen pennen als relatiegeschenk

Metalen pennen bedrukken en intern verspreiden is niet de enige optie. Bedrukte metalen pennen zijn namelijk ook ideaal om weg te geven aan zakenrelaties als teken van waardering of om een samenwerking te koesteren. Laat metalen pennen bedrukken met uw bedrijfslogo of bestel bedrukte metalen pennen met een relevant bericht zodat zakenrelaties zich verbonden voelen met uw organisatie. U kunt ook eenvoudig metalen pennen bedrukken en meesturen met correspondentie naar uw relaties. Wat een verrassing als uw connectie een wat eerst een normale brief leek ontvangt en vervolgens een metalen pen met opdruk vindt! Voor bijzondere connecties binnen uw netwerk kunt u sommige metalen pennen ook laten graveren. Wanneer u op zoek bent naar pennen voor zakenrelaties kunt u in het assortiment luxe schrijfwaren met bedrukking inspiratie opdoen. 

Laat metalen pennen bedrukken voor naamsbekendheid

Als het gaat om marketingactiviteiten en promotiemateriaal zijn metalen pennen met opdruk super popul