In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Seminar organisatie: bestel hier uw leuke en handige promotionele artikelen

Bestel hier uw promotionele artikelen voor congressen en seminars. Naast de inhoud is een dergelijk initiatief een prima evenement om uw organisatie te profileren. Wees daarom goed voorbereid! Bij VanHelden.nl bieden wij u een ruim assortiment bedrukte en onbedrukte artikelen aan geschikt voor congressen en seminars.

Tijdens een congres of seminar is het belangrijk, duidelijke te maken wie u bent. Dit kunt u doen door middel van keycords met een transparante visitekaarthouder of een transparante badge. Om alle gegevens van uw collega’s en zakenrelaties geordend te bewaren bieden wij u de naamkaarthouder, de visitekaartmap en de visitekaarthouder aan.

Voor het kunnen maken van aantekeningen en voor het bedenken van ideeën bieden schrijfmappen, notitieblokken en boekjes de ideale uitkomst. Met bijpassende pennen, potloden, markeerstiften of exclusieve pennen maakt u het helemaal compleet. Tevens bieden wij u andere bureauartikelen die gemakkelijke mee te nemen zijn. Zoals linialen en rekenmachines.

Voor het geven van een presentatie bieden onze laserpennen de ideale uitkomst. Zo kunt u op een gemakkelijke en professionele manier presenteren.

Voor het opbergen van documenten bieden wij u verschillende tassen aan. Zoals collegetassen, aktetassen, conferentietassen en laptoptassen. Of zet u uw gegevens liever op USB-stick?

Natuurlijk kunnen wij uw geschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Naast deze congres en seminar artikelen bieden wij u tevens andere geschenken waarmee u uw collega of zakenrelatie kunt verblijden. Zoals diverse tassen en koffers, stressfiguren, wijngeschenken, spellen en nog veel meer. U vindt het allemaal bij Van Helden.

 

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven