0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Skipashouder en andere winter artikelen en relatiegeschenken

Het is winter! Niet altijd op dezelfde locatie, soms zelfs ver van huis. We maken ons op voor de wintersportvakantie. Geef uw gewaardeerde collega of zakenrelatie een winters geschenk mee. Wat is er daarom leuker dan het schenken van een winterscadeau bedrukt met uw logo en/of tekst. Bij VanHelden.nl hebben wij een uitgebreid assortiment en bieden wij u diverse wintergeschenken. Om je lekker warm te houden bieden wij u bijvoorbeeld diverse mutsen, sjaals, windstoppers, truien en andere kleding aan.

Daarnaast bieden wij u diverse artikelen aan die handig zijn in de winter. Zoals ijskrabbers, skipashouders, lippenbalsem en diverse thermosartikelen. En om het toch lekker warm te houden en wat gezelligheid te creëren in deze koude/donkere dagen bieden wij diverse spellen, kaarzen, warmtepads, zaklampen en andere verlichting aan.

Om ervoor te zorgen dat de tassen voor de wintersport goed gepakt zijn hebben wij een aantal artikelen geselecteerd die altijd handig zijn om mee te nemen. Zoals een pech-onderweg-set, survivalartikelen en diverse bagageartikelen.

Naast deze wintergeschenken bieden wij u tevens andere geschenken aan waarmee u uw collega of zakenrelatie kunt verblijden. Zoals luxe pennen, paraplu’s en wijngeschenken. U vindt het allemaal bij Van Helden.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven