In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sleutelhangers full colour

Sleutelhangers met jouw logo of bedrijfsgegevens zijn een uitstekend weggevertje waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet. Wie heeft er nou geen sleutelhanger aan de sleutelbos hangen? Een bedrukte sleutelhanger is een leuk geschenk voor iedere doelgroep: van (potentiële) klanten tot gewaardeerde werknemers en zakelijke relaties. Bij Van Helden laat je sleutelhangers full colour bedrukken.

(11 artikelen gevonden)

Full colour bedrukte sleutelhangers als weggevertje

Voor meer naamsbekendheid is het een goed idee om te kiezen voor bedrukte sleutelhangers als weggevertje. Op beurzen, open dagen, festivals en evenementen doen weggevertjes met bedrukking het erg goed. Kies bijvoorbeeld voor full colour bedrukte sleutelhangers in combinatie met een keycord met bedrukking of een sleutelhanger met bieropener. Door deze te bedrukken met je logo, tekst of bedrijfsnaam werk je op een effectieve en goedkope manier aan meer bereik voor jouw bedrijf.

Full colour sleutelhangers laten personaliseren

Je kunt de sleutelhangers personaliseren naar jouw eigen wensen. Hierdoor heb je altijd een persoonlijk geschenk in handen voor iedere gewenste doelgroep. Gebruik de promotie sleutelhangers bijvoorbeeld als onderdeel van een grotere marketingactie of om bijvoorbeeld alle meest lucratieve klanten op een leuke manier te bedanken voor hun trouw. Een gepersonaliseerde sleutelhanger  is zeer persoonlijk en bijvoorbeeld geschikt om cadeau te doen tijdens jubilea. 

Sleutelhangers full colour bedrukken

Het is leuk om klanten en andere zakelijke relaties op zijn tijd te bedanken voor de loyaliteit. Dit is een uitstekende manier om klanten aan jouw merk te binden en een goede vorm van offline remarketing. Bij Van Helden vind je een uitgebreid assortiment aan bedrukte relatiegeschenken, waaronder sleutelhangers die je op iedere gewenste manier kunt personaliseren. Van houten sleutelhangers tot plastic sleutelhangers en sleutelhangers van flexibel PVC die je laat bedrukken of graveren met logo, tekst of naam. Full colour bedrukken van sleutelhangers maakt het mogelijk om de kleuren uit jouw huisstijl te gebruiken, waardoor jouw logo nog makkelijker herkenbaar is op de sleutelhangers.

Op zoek naar full colour bedrukte sleutelhangers? Bestel online!

Sleutelhangers met bedrukking zijn een verrassend en origineel relatiegeschenk voor iedere zakelijke relatie. Je kunt jouw bedrukte sleutelhangers eenvoudig online bestellen. Zoek de sleutelhanger uit die je wilt hebben en laat deze bedrukken met naam, logo, foto of tekst. Deze zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf een kleine oplage. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een gratis proefdruk en na goedkeuring gaan wij met jouw bestelling aan de slag. Deze ontvang je spoedig thuis. Twijfel jij welke sleutelhanger het best past bij jouw bedrijfsdoelen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven