In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Speciale horeca artikelen voor maximale aandacht!

Vooral in de horeca is gastvrijheid en extra aandacht voor klanten, relaties en medewerkers zéér belangrijk. Hiervoor kunt u speciale horeca artikelen inzetten, die u cadeau kunt geven. Bij horeca artikelen kunt u denken aan bijvoorbeeld een pepermuntje. Of een mooi messenblok, met uw bedrijfsnaam erop bedrukt. Er zijn ideeën genoeg! 

Natuurlijk kunt u ook uw personeel eens uw waardering laten blijken en ze letterlijk in een nieuw jasje steken. Laat t shirts bedrukken, overhemden bedrukken, polo’s bedrukken en schorten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Maar verras ze ook eens met een leuk geschenk als dank voor hun inzet. Denk bijvoorbeeld aan een leuke cocktailset of een luxe wijnset.

Daarnaast bieden wij u ook vele praktische artikelen die u in uw restaurant, café of bistro kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan serviesgoed zoals borden en glazen bedrukt met uw eigen logo. U kunt ook allerlei keukenartikelen laten bedrukken met uw logo en/of een leuke tekst. Prik eens een leuke cocktailprikker met opdruk in uw hapjes of deel luciferdoosjes uit met de naam van uw herocagelegenheid.

Wilt u ook buiten de horecagelegenheid onder de aandacht blijven komen? Kies dan voor een waterfles met opdruk van uw logo.

Kies hieronder de meest populaire rubrieken met Horeca artikelen:

Terug naar boven