In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Hieronder vindt u een overzicht welke evenementen, sportclubs en -teams Van Helden Relatiegeschenken B.V. sponsort. Daarnaast sponsoren wij regelmatig diverse grote als kleinschalige maatschappelijke initiatieven.


Voetbalvereniging Achilles ’29 - Groesbeek

Met ingang van het voetbalseizoen 2013/2014 is Van Helden Relatiegeschenken voor 3 jaar verbonden aan de Nederlandse Groesbeekse voetbalvereniging Achilles ’29 die als eerste amateurclub debuteert in de Jupiler League.

“Achilles is ambitieus en zet een stap voorwaarts in hun ontwikkeling. Van Helden is ook continu bezig om vooruit te denken. Steeds een stapje verder. En natuurlijk willen we ook meegroeien met de doelstellingen die Achilles heeft. De komende drie jaar gaan we samen die strijd aan”, aldus algemeen directeur Arno van Helden. Voor Van Helden is het voetbalavontuur een logische stap na het businessclub lidmaatschap. “Natuurlijk speelt de overstap naar de Jupiler League een belangrijk rol. Het past bij onze doelstellingen om Van Helden in Nederland nog meer op de kaart te krijgen. Daarbij komt dat het gevoel met de club enorm goed is. Hard werkend en geen poeh ha. Van Helden kan zich hierin vinden”, aldus Arno van Helden.

Naast het sponsorschap zal Van Helden zich gaan bezighouden met het inrichten van de fanshop en de merchandising. “Achilles helpt ons en wij helpen Achilles. Onze ervaring is om bedrijven, clubs, verenigingen etc. goed op de kaart te zetten. Met onze artikelen maar ook door ons solide advies”, aldus Arno van Helden.

Popfestival Appelpop - Tiel

Appelpop is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het GRATIS evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade.

Wat ooit begon als een extraatje tijdens het Fruitcorso in 1992 groeide uit tot een professioneel festival. De reacties van publiek en pers waren enthousiast en organisator Stichting Muziekstad Tiel (SMT) kon niets anders doen dan te beantwoorden aan de roep om herhaling.

Inmiddels is Appelpop uitgegroeid tot een festival met nationale en zelfs internationale bekendheid. In 2001 bezochten naar schatting al meer dan 30.000 muziekliefhebbers het succesvolle festival. Op dit moment bezoeken verspreid over twee dagen ongeveer 160.000 mensen het festival.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering: verspreid over drie podia staat de top van de Nederlandse muziekscene, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent.

Voetbalvereniging Theole - Tiel

T.S.V. Theole staat bekend als een ondernemende vereniging met een prestatief en creatief karakter. De vereniging is opgericht op 16 juni 1912 en vanaf die tijd is de club uitgegroeid tot een club met meer dan 900 leden, waarvan ruim 600 actief voetballend.

Met 42 jeugdelftallen, 48 kabouters, 7 senioren elftallen, 2 G-teams (waarvan er 1 aan een competitie deelneemt) en een dames team is Theole één van de grootste verenigingen in de regio Tiel.

Internationaal B - Juniorentoernooi van Voetbalvereniging RKTVC - Tiel

Op 15 en 16 augustus 2009 wordt het sterk bezette Internationaal B - Juniorentoernooi gehouden op Sportpark "De Ridderweide" te Tiel. Deelnemende teams zijn o.a. Ajax, Feyenoord, F.C. Utrecht, F.C. Twente, PSV, Feyenoord Ghana, Willem II, sc Heerenveen en uiteraard RKTVC.

Terug naar boven