In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sporten met van Helden

Sporten is gezond! Wat is er daarom fijner dan het geven van een sportief relatiegeschenk aan uw zakenrelaties of collega's?
Bij van Helden hebben wij speciaal voor u een mooie collectie gemaakt. Hierin staan alle sport artikelen zodat u voor al uw zakenrelaties een mooi geschenk heeft.

Om te kunnen sporten heeft u natuurlijk kleding nodig, bij van Helden kunt u mooie kleding bestellen voor uw zakenrelaties, en om het helemaal sportief te maken zijn er stoere petten en caps  en polsbandjes verkrijgbaar! Natuurlijk is het mogelijk de producten te bedrukken met uw logo en/of tekst.
Mocht het regenachtig zijn, dan heeft van Helden mooie paraplu's voor u geselecteerd. Tevens bieden wij mooie sporttassen aan, die perfect geschikt zijn als promotiemiddel. Het is heel belangrijk om tijdens het sporten goed te drinken, daarom biedt van Helden u mooie bidons om de dorst te lessen!

Speelt u graag voetbal? Dan heeft van Helden leuke artikelen voor u, tevens hebben wij vele andere sport artikelen in ons uitgebreide assortiment. Zo kunt u kiezen uit: dart artikelen, golf artikelen, badminton, bowling en Jeu de Boul artikelen. 
Met het sporthorloge en de digitale bloeddruk+ hartslagmeter kunt u uw gezondheid tijdens het sporten altijd in de gaten houden.
Mocht u s'avonds gaan sporten, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u veilig en verlicht uw sport beoefend. Van Helden draagt hier graag een steentje aan bij!

Wat is er heerlijker dan in de zomer lekker op het strand liggen? Daarom biedt van Helden u strandspellen waarmee u uw sportieve kanten ook hier kunt laten zien, tijdens het sporten in de zon is het belangrijk om goed zicht te houden en goed beschermd te zijn tegen de zon, hebben wij daarom leuke trendy zonnebrillen voor u, die wij bedrukken met uw logo en/of persoonlijke tekst!

Voor een overzicht van alle klikt u op Sporten.

 
(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven