In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sporthanddoeken bedrukken

Verras jouw doelgroep met een sportief relatiegeschenk en geef ze een bedrukte sporthanddoek cadeau. Hét geschenk voor optimale zichtbaarheid zij sportievelingen. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod sporthanddoeken en profiteer vandaag nog.

(10 artikelen gevonden)

Kom in beeld in iedere sportschool

Een sporthanddoek is een onmisbaar item bij het sporten. Het is zelfs een verplichting om een sporthanddoek bij je te hebben in sportscholen. De voornaamste reden hiervoor is uiteraard hygiëne, maar het is natuurlijk ook heel handig om jezelf tijdens het sporten even op te frissen. Aangezien sporthanddoeken continue gebruikt worden tijdens het sporten, is het een uitermate geschikt artikel om in te zetten als promotiemateriaal. Wanneer je jouw sporthanddoek laat bedrukken met logo en/of tekst zorg je voor optimale zichtbaarheid bij alle sportievelingen. Dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede.

Bedrukte sporthanddoeken voor iedere doelgroep

De behoeftes in sporthanddoeken kunnen erg variëren. Wanneer je sterk focust op cardio, zou je een sporthanddoek willen die snel absorbeert. Doe je aan pilates of yoga, dan zou je een dunne handdoek willen hebben die je gemakkelijk over je yoga mat kan leggen. Het aanbod sporthanddoeken is dan ook zeer divers. Van compacte handdoekjes die gemakkelijk zijn mee te nemen tot grote handdoeken, alles is hier te vinden. Dankzij dit veelzijdige aanbod vind je altijd een sporthanddoek dat past bij jouw doelgroep. Je kunt deze zelfs combineren met andere bedrukte sportartikelen. Hierdoor maak jij het totaalplaatje compleet.

Laat jouw sporthanddoek met logo of tekst bedrukken

Het bedrukken van een sporthanddoek kan op verschillende manieren. Heb jij een eigen design die je all-over een handdoek wil laten bedrukken, dan kan dat. Wij hebben verschillende sporthanddoeken in het assortiment die je in full colour all over kunt laten bedrukken. Hiermee komt jouw huisstijl helemaal tot zijn recht. Naast een all over bedrukking kun je ook kiezen voor een subtiele bedrukking, zoals een logo opdruk of de bedrukking van je bedrijfsnaam. Welk doel je ook hebt met de bedrukte sporthanddoeken, zij helpen je ze te behalen.

Bestel in enkele minuten jouw sporthanddoek met opdruk

In onze webshop kun je niet alleen het veelzijdige aanbod bereiken, maar is het ook mogelijk om de sporthanddoeken te bestellen. Binnen enkele stappen kan je al je wensen aangeven, waaronder de bedrukkingswensen. Benieuwd naar hoe jij bedrukte sporthanddoek eruit komt te zien? Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef. Hierop kun je precies zien hoe jouw bedrukte sporthanddoek eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Heb je vragen over het bedrukken van sporthanddoeken? Neem van contact met ons op.

Terug naar boven