Portemonnees bedrukken

Een luxe portefeuille met opdruk voor de zakenrelatie, een praktische bedrukte portemonnee voor prospects, een vrolijk gekleurde portemonnee met bedrijfslogo voor de jonge spaarder of een handige polsportemonnee met bedrukking voor de sportievelingen in je doelgroep. Laat portemonnees bedrukken voor ieder marketingdoel en vergeet niet je businesscard toe te voegen!

Sorteer op

1 product

Geldetui Dramix
Vanaf
€ 0,57

Portemonnee met foto of tekst bedrukken

Iedereen draagt er wel één bij zich; een portemonnee. Bovendien is de bedrukte portemonnee een geschenk die bij iedere doelgroep past. Een portemonnee bedrukt met logo of tekst zorgt voor een groot bereik, omdat deze dagelijks gebruikt wordt en regelmatig in beeld komt. Het is daarom ook niet zo raar dat een relatiegeschenken portemonnee behoort tot de toppers. U kunt uw portemonnee laten bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst.

Kies uit een groot assortiment uw relatiegeschenk portemonnee

Bedruk een luxe portefeuille met naam en geef deze weg aan zakelijke relaties. In het assortiment vindt u verschillende luxe portemonnees, bijvoorbeeld die van Charles Dickens. Voor iedere doelgroep vindt u een passende relatiegeschenk portemonnee. Zo bieden wij u ook kleinere portemonnees, die het goed doen als weggever. Laat bijvoorbeeld uw portemonnee bedrukken met uw logo en geef deze weg op een beurs of opendeurdag. De portemonnee met logo zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde portemonnee.

Combineer een portemonnee met andere geschenken

Een portemonnee is een origineel geschenk om te krijgen. Maar wat als u het nog specialer wilt maken? Bijvoorbeeld een cadeau aan een zeer belangrijke zakenrelatie. Dan combineert u de portemonnee met andere passende geschenken. Hierbij kunt u denken aan bedrukte notitieblokken, agenda’s met bedrukking en schrijfmappen met logo. Zo maakt u een compleet pakket aan bedrukte kantoorartikelen inclusief portemonnee. Natuurlijk zijn de soort geschenken wel afhankelijk van de soort branche waarin u werkzaam bent. Hier stelt u de geschenken op af. Naast dat het interessant is om zo’n pakket aan te bieden aan een belangrijke zakenrelatie, kunt u ook denken aan jubilea voor personeel of verjaardagen. Want niet alleen is het een leuk cadeau om te geven, het is natuurlijk nog leuker om te krijgen! Daarnaast zorgt het tevens voor merkbekendheid doordat ieder geschenk bedrukt kan worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kortom, genoeg mogelijkheden en redenen om te doen aan relatiegeschenken!

Bestel uw gepersonaliseerde portefeuille direct online

Of u nu een geldbeugel met foto, een portefeuille met naam of een portemonnee met logo wilt bestellen, alles is mogelijk bij Van Helden Relatiegeschenken. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven hoe uw gepersonaliseerde portefeuille eruit moet komen te zien. U ontvangt altijd een drukproef ter controle. Pas na goedkeuring zullen wij de portemonnees bedrukken. Een gegraveerde portemonnee bestellen? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen welke portemonnee wij graveren.