Laptoptassen bedrukken

Verras je personeel met bedrukte laptoptassen, schenk zakenrelaties een luxe laptoptas met logo of bereik groepen studenten met goedkope laptoptassen met bedrukking. Een gepersonaliseerde laptoptas is een breed inzetbaar relatiegeschenk dat met liefde veel gebruikt zal worden. Als duurzame marketing deel uitmaakt van jouw strategie is de laptoptas met opdruk perfect.

Sorteer op

2 producten

Laptoptas Leer Michael
Vanaf
€ 40,66
Nieuw
Laptoprugzak Juno
Vanaf
€ 16,05
(2)
  • Praktisch geschenk voor scholieren

Uitgebreid in beeld met jouw logo op een laptoptas

Een relatiegeschenk laptoptas is voor zowel leads, collega’s, medewerkers en zakelijke partners een subliem cadeau. De computertas met bedrukking wordt dagelijks met plezier gebruikt, omdat deze praktisch, mooi en persoonlijk is. De ontvanger van de bedrukte computertas zal jouw onderneming niet snel vergeten en altijd herinnerd worden aan het mooie geschenk. Daarnaast zorgt de laptoptas met bedrijfslogo voor branding. In vergelijking met andere, kleinere weggevers, heeft een te bedrukken laptoptas een groot drukoppervlak (tot 250 x 150 mm). Dit betekent dat je logo op een laptoptas overduidelijk in beeld komt en je naamsbekendheid aanzienlijk zal groeien.

Laptoptas bedrukken met logo voor een professionele uitstraling

Een laptop is een handig hulpmiddel voor zakelijke meetings en colleges. Uiteraard moet een laptop goed beschermd worden tijdens het reizen naar verschillende plekken en locaties. Laptoptassen met bedrukking zijn daarom ook onmisbaar voor iedereen die een laptop heeft en veel onderweg is. Verras daarom je relaties met een originele en praktische laptoptas met logo. Zij zullen dit geschenk zeker waarderen! De gepersonaliseerde laptoptas is tevens een praktisch geschenk voor scholieren en studenten. Bij Van Helden Relatiegeschenken kun je laptoptassen bedrukken naar wens, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo en/of tekst.

Met je eigen bedrukte tassen komt jouw huisstijl volledig terug

De bedrukte laptoptassen zorgen voor een professionele uitstraling, waarbij de huisstijl van jouw business volledig terugkomt. Hierdoor word je ook door prospecten en relaties als professionele partner gezien. Deze branding strategie is een optimale manier om je naam op de kaart te zetten. Hetzelfde effect creëer je ook door bijvoorbeeld op zakenreis te gaan met je eigen bedrukte trolley. Dit zorgt voor wereldwijde bekendheid van jouw merk. Wil je een breder publiek bereiken met kleinere