Duurzame Tassen bedrukken

Om aan uw doelgroep en relaties te laten zien waar u voor staat, kunt u eco tassen bedrukken met bedrijfslogo. Dit praktische relatiegeschenk zorgt ervoor dat u exposure geniet en leads genereert.

Sorteer op

1 product

Hennep boodschappentas Naima Tote
Vanaf
€ 4,51
Nieuw

Verblijd relaties met een duurzaam relatiegeschenk: een bedrukte eco tas

Wanneer u voor eco tassen bedrukken kiest, wilt u natuurlijk weten wat deze bedrukbare draagtassen duurzaam maakt. Of een tasje ecologisch verantwoord is, heeft te maken met verschillende factoren, zoals de uitstoot tijdens de productie, de gebruikte grondstoffen en de mate waarin een eco tas met opdruk recyclebaar is. Dat plastic tassen niet goed voor het milieu zijn, weet het Nederlandse publiek inmiddels heel goed. Plastic wordt gemaakt van petroleum en omdat dit niet voor altijd beschikbaar is, is plastic geen hernieuwbaar materiaal. Eco tassen met bedrukking worden dan ook niet van plastic gemaakt. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u ecologische tassen bedrukken waaronder tasjes van papier, karton, katoen en juten. Deze materialen hebben een natuurlijke oorsprong en zijn daarom hernieuwbaar; bomen en planten kunnen immers opnieuw groeien.

Ecologische tassen bedrukken en inzetten als marketingmiddel 

Om te beslissen welke eco tas met opdruk u in wilt zetten als relatiegeschenk dient u te weten wat uw marketingdoel is. Naamsbekendheid van een bedrijf vergroten kan bijvoorbeeld goed met juten rugzakjes. Deze eco tassen met logo gaan lang mee en zullen dus veel gezien worden. Indien u kiest voor eco tassen bedrukken om een korte marketingactie te ondersteunen, is een papieren variant wellicht praktischer. Deze goedkopere eco tas heeft een beperkte gebruiksduur en is daarom ideaal in te zetten voor een tijdelijke actie. Laat de papieren eco tas bedrukken met uw logo en een pakkende call-to-action zodat de eco tas met bedrukking niet alleen leads genereert maar ook daadwerkelijk conversies oplevert. Wanneer u een specifieke doelgroep voor ogen heeft en bedrukte eco tassen hier niet bij aansluiten, kunt u bij Van Helden ook andere tassen laten bedrukken.

Mogelijkheden met bedrukte milieuvriendelijke tassen

Doordat bedrukbare eco tassen een groot drukoppervlak hebben, kunt u deze niet alleen voorzien van logo of tekst maar kunt u ook gemakkelijk een eco tas bedrukken met een grotere afbeelding. De milieuvriendelijke tas valt hierdoor extra op en trekt veel bekijks. Wij bedrukken eco tasjes door middel van de zeefdrukmethode, een veel gebruikte techniek waarbij meerdere kleuren gebruikt kunnen worden. Wilt u tasjes inzetten als promotiemateriaal maar is uw doelgroep vaker op reis dan in Nederland? Laat dan reistassen bedrukken met uw bedrijfslogo en zorg voor internationale naamsbekendheid.

Goedkope eco tassen laten bedrukken? Bestel eenvoudig online

Bij Van Helden kunt u diverse soorten duurzame tassen bedrukken met uw bedrijfslogo. Naast keuze uit modellen en materialen heeft u ook keuze uit verschillende kleuren en drukposities. Wanneer u een eco tas gekozen heeft, kunt u de bedrukking uploaden en ontvangt u een digitale drukproef. Deze sturen wij u toe omdat wij het belangrijk vinden dat u tevreden bent met het eindresultaat. Pas na goedkeuring van deze digitale drukproef beginnen wij met eco tassen bedrukken.

Heeft u vragen over de verschillende opties of komt u er niet helemaal uit? Als u contact met ons opneemt, kunnen wij uw vragen beantwoorden en u advies geven over het soort eco tasje met opdruk dat voor u relevant is.

Blader ook eens door de inspiratiegids voor Eco Tassen