Opvouwbare tasjes bedrukken

Een opvouwbaar tasje met opdruk is een compact en praktisch relatiegeschenk. Daarnaast hoeft opvouwbare tasjes bedrukken helemaal niet duur te zijn. Zet opvouwbare tasjes met logo in om naamsbekendheid te vergroten.

Sorteer op

1 product

Opvouwbare boodschappentas/mand
Vanaf
€ 10,55
  • Ideaal bij het doen van zware boodschappen

Handig opvouwbaar tasje met opdruk

Een bedrukte opvouwbare tas kan op veel manieren worden ingezet als marketingtool. Omdat opvouwbare tasjes met opdruk kleine giveaways zijn, kunt u veel van deze relatiegeschenken weggeven op een evenement. Zeker nu plastic steeds minder populair wordt, is het een slimme strategie om bedrukte opvouwbare tasjes aan relaties of leads te schenken. Potentiële klanten zullen blij zijn met zo’n handig en compact tasje en zullen deze dan ook vaak gebruiken. Voor beurzen en opendagen kunt u opvouwbare tasjes bedrukken en los meegeven, maar u kunt uw promotiemateriaal zoals flyers en informatieboekjes ook in de bedrukte opvouwbare tassen stoppen. Zo slaat u twee vliegen in één klap: een mooi relatiegeschenk dat tevens functioneert als tool voor lead generatie. 

Opvouwbare tas met logo

De opvouwbare tas is een item dat door bijna iedere doelgroep gebruikt wordt. Hierdoor is het opvouwbaar tasje met logo en/of bedrijfsnaam perfect om in te zetten als promotiemiddel. Een goed promotiemiddel, zoals een luxe sleutelhanger met bedrukking, kenmerkt zich vaak door het compacte formaat, de toegankelijkheid en het feit dat het een gebruiksvoorwerp is. De opvouwbare tas met opdruk voldoet aan al deze eigenschappen. Laat een opvouwbare tasjes bedrukken met uw eigen logo voor awareness. Door een opvouwbare tas met logo te bedrukken zullen mensen op den duur uw bedrijfslogo herkennen, een strategie die door veel grote organisaties wordt ingezet. Opvouwbare tasjes bedrukken en weggeven is een duurzame marketingstrategie omdat de tasjes slechts één keer van opdruk worden voorzien. Vervolgens gaat een tasje een eigen leven leiden en wordt door veel ogen bekeken, zonder dat u er nog iets voor hoeft te doen.

Branding met opvouwbare tassen bedrukken

Opvouwbare tasjes met opdruk kunnen de branding van een bedrijf flink ondersteunen. Dit betekent dat wanneer u of uw organisatie opvouwbare tasjes bedrukken overweegt, er rekening gehouden moet worden met de identiteit van de organisatie. Kies voor tassen in de kleuren van de organisatie of laat opvouwbare tassen bedrukken in de kleuren van het bedrijf. Consistentie in kleur, lettertype en uitstraling is essentieel als het gaat om giveaways. Opvouwbare tasjes bedrukken maakt het mogelijk om uw bedrijf in de spotlight te zetten en branding guidelines opvolgen hoort hierbij. Wilt u opvouwbare tasjes bedrukken met uw logo of ook met een aparte boodschap? De weggevers kunnen ideaal aansluiten bij een lopende actie of de introductie van een nieuwe website. Indien uw bedrijf een groen imago heeft of wil creëren kunt u eco-tassen bedrukken of papieren tassen bedrukken om de missie en visie van het bedrijf te benadrukken. 

Meetbare marketing en opvouwbare tassen met opdruk

Als het gaat om marketing en advertising heeft u het liefst dat het resultaat van een investering meetbaar is. Opvouwbare tasjes met opdruk lenen zich hier goed voor wanneer u de promotietasjes verbindt aan een online platform. Laat bijvoorbeeld opvouwbare tasjes bedrukken met een QR-code naar een landing page zodat precies te zien is hoeveel leads de relatiegeschenken genereren. De bedrukte opvouwbare tas is ook te combineren met sociale media zoals Facebook en Instagram. Gebruik opvouwbare tassen met bedrukking om een online campagne te promoten in de offline wereld. Tassen bedrukken met een hashtag kan ervoor zorgen dat de tag meer aandacht krijgt waardoor een online actie voor meer conversie zorgt.

Kleine oplage opvouwbare tassen bedrukken

Voor grote evenementen worden vaak veel bedrukte opvouwbare tasjes besteld, omdat er nu eenmaal veel relaties of potentiële klanten rondlopen. Echter zijn er ook kleinere evenementen waar de opvouwbare tas met opdruk goed van pas komt. Wanneer een bedrijf een selectiever evenement sponsort of een beperkte doelgroep wil bereiken, is veel opvouwbare tasjes bedrukken niet handig. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u daarom opvouwbare tasjes bedrukken in kleine oplage. Zo kunt u opvouwbare boodschappentassen al vanaf 12 stuks bestellen en inzetten als unieke weggever voor speciale relaties of voor een bepaald evenement. Daarnaast is het ook mogelijk om goedkope opvouwbare tasjes met opdruk in grote hoeveelheden te bestellen. De opvouwbare boodschappentas van Drop is hier een goed voorbeeld van en is verkrijgbaar vanaf slechts 70 cent per stuk.

Mogelijkheden bedrukken opvouwbare tasjes

In ons assortiment draagtassen met bedrukking zijn verschillende type tassen te vinden. Per opvouwbare tas met opdruk zijn opdrukmogelijkheden en kleurvariaties verschillend. Doordat opvouwbare tassen met logo er zijn in allerlei vormen, kleuren en maten vindt u altijd een tasje dat bij uw bedrijf en te bereiken doelgroep past. Opbouwbare boodschappentassen zijn ideaal om shoppend Nederland te bereiken. De tassen nemen weinig ruimte in waardoor deze in een normale handtas gestopt kunnen worden en vervolgens gebruikt worden om artikelen in mee te dragen. U kunt de opvouwbare tasjes bedrukken zoals u dat zelf wilt, bijvoorbeeld met uw logo, uw eigen lettertype en eigen PMS kleuren. Per product variëren opdrukmogelijkheden zoals bedrukkingskleuren en drukpositie. De meest gebruikte drukmethode voor het bedrukken van opvouwbare tasjes is de zeefdruk maar in sommige gevallen wordt ook transfer als druktechniek ingezet. 

Opvouwbare tasjes bedrukken? Bestel direct online

Bent u benieuwd wat de opvouwbare boodschappentas met logo voor u kan betekenen? Ervaar het zelf. De meeste opvouwbare tassen kosten nog niet eens €1,- per stuk. Bovendien kunt u uw opvouwbare tas relatiegeschenk direct online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u op uw eigen gemak uw bedrukking wensen aangeven. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, gaat onze studio aan de slag om een digitale drukproef voor u te maken. Hierop kunt u precies zien hoe het opvouwbaar tasje met logo eruitziet. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de opvouwbare tasjes bedrukken. Deze heeft u vaak al binnen 8 werkdagen in huis. 

Bent u er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat