Koffers & Trolleys bedrukken

Sta je binnenkort op een beurs of gaan jouw medewerkers vaak op zakenreis? Laat trolleys bedrukken met logo voor grensoverschrijdende branding! De te bedrukken koffers hebben een groot drukvlak en zijn ook in fullcolour te bedrukken. Voor belangrijke zakenrelaties kun je ook luxe trolleys graveren en zo de relatie versterken én je netwerk van zakelijke contacten uitbreiden.

Sorteer op

1 product

Boodschappentas Trolley
Vanaf
€ 45,78
  • Een unieke en zeer praktische tas

Laat een reiskoffer of trolley met naam of logo bedrukken

De promotie reiskoffer is een zeer praktisch geschenk voor jouw relaties. Laat een reiskoffer met naam bedrukken en zet deze in als weggever op vakantiebeurzen. Of vul de koffer met andere leuke premiums, zoals een bedrukte powerbank of strandartikelen met opdruk en zet in als prijs bij een leuke marketingactie. De koffer met opdruk is een uiterst effectief relatiegeschenk met opdruk dankzij het grote drukoppervlak bieden te bedrukken trolleys in het assortiment hebben veel kansen voor marketing. Van Helden Relatiegeschenken bedrukt trolleys met logo, tekst of afbeelding. Reiskoffers met bedrukking zijn daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen ook in full colour bedrukt worden. Zo kun je trolleys bedrukken naar eigen wens en geheel conform de branding van jouw onderneming.

Geniet wereldwijde naamsbekendheid dankzij trolleys met opdruk

Wil jij jouw merk niet alleen in Nederland, maar ook internationaal op de kaart zetten? Laat reistassen bedrukken, want deze gaan meerdere keren per jaar de grens over! Een relatiegeschenk trolley zal overal mee naar toe worden genomen, waardoor je bereik nog groter wordt dan je eerst had verwacht. Jouw trolley met logo en/of tekst zal de wereld over reizen en zal zorgen voor wereldwijde naamsbekendheid. Hier kun je slim op inspelen door de reistrolley te bedrukken in het Engels om zo het internationale publiek direct aan te spreken. Laat de reiskoffer bedrukken met online contactgegevens, zodat prospecten weten hoe ze jouw business op Instagram of Facebook kunnen vinden. Combineer je eigen bedrukte trolley ook met je eigen bedrukte bagagelabels. Laat bijvoorbeeld bagagelabels bedrukken met je logo en kom optimaal in beeld op de luchthaven, station en iedere vakantiebestemming.

Een koffer met bedrukking voor ieder moment!

Er zijn meerdere mooie momenten voor het geven van een koffer of trolley met opdruk. Zo kun je denken aan momenten zoals net voor de kerstvakantie, op beurzen of op het moment dat een medewerker voor langere tijd naar het buitenland gaat. Om hem of haar succes te wensen, geef je een handige gepersonaliseerde trolley cadeau eventueel gecombineerd met een gepersonaliseerde waterfles of een andere persoonlijke geschenk. Uiteraard wel bedrukt met jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Zo wordt je bedrijf ook zichtbaar op andere plekken. Iets wat je kunt zien als gratis promotie! Naast goede geefmomenten zijn er ook tal van gebruiksmomenten wanneer de ontvanger gebruik kan maken van de praktische koffer met logo

Jouw relaties een weekendje weg met een bedrukte reistrolley

Denk aan weekendjes weg, vakanties, logeren en zakenreisjes. Onder andere om deze redenen zullen jouw medewerkers en zakenrelaties bijzonder blij zijn met zo’n mooi en gul geschenk. Vooral als je de trolley bedrukt met een persoonlijke boodschap. Een reistrolley met bedrukking is niet zomaar een weggever. Relaties zullen inzien dat de relatiegeschenk trolley een groot blijk van waardering is en zullen zich daarom gevleid voelen. Laat dat nu precies jouw communicatiedoel zijn met dit mooie relatiegeschenk! In onze gevarieerde collectie te bedrukken trolleys vind je naast conventionele reiskoffertjes met logo dan ook luxe koffers welke al vanaf vijf stuks te bestellen zijn, zoals de Trolley Pivot waarin jouw logo gegraveerd wordt.

Smart marketing met promotietrolleys: verhoog jouw klantretentie

Bevindt jouw onderneming zich in de sector recreatie en wil jij jouw klantretentie verhogen? Dan kun je trolleys bedrukt met een slimme slogan cadeau doen bij een boeking. Dit leidt tot klantbinding en zorgt voor extra naamsbekendheid. De praktische en opvouwbare trolley Tiny is verkrijgbaar in grote oplagen, vanaf minder dan 11 euro per stuk: de ideale giveaway koffer wanneer jouw business dit jaar focust op lead generatie of customer intimacy. Om de investering in reiskoffers met bedrukking een gunstige ROI op te laten leveren en tegelijkertijd je sales een krachtige boost te geven kun je een minimale boekingsprijs hanteren. Wil jij de massa bereiken of een nieuwe markt betreden? Dan is de bedrukte toilettas een perfecte weggever.

Promotie reiskoffers in allerlei soorten en maten

Hier vind je het allemaal, van compacte promotie reiskoffers tot complete trolleysets. Laat de reiskoffer bedrukken met een leuke zomerse tekst of vul deze aan met zomerse geschenken, zoals bedrukte zonnebrillen of je eigen zonnebrandcrème met logo. Je relaties zullen direct in de vakantiestemming komen als zij de gepersonaliseerde reiskoffer zien. Je kunt ook een reiskoffer met foto bestellen. De kleurrijke bedrukking zorgt overal voor vrolijkheid, dat geassocieerd zal worden met jouw bedrijfsnaam. In het brede assortiment promotie reiskoffers vind je altijd een koffer die bij jouw onderneming en jouw doelgroep past.

Jouw gepersonaliseerde trolley bestel je eenvoudig online

Verras jouw relaties met een praktische koffer met naam, logo of tekst. Tijdens de online bestelling kun je precies aangeven hoe jij jouw promotie reiskoffer wilt bedrukken. Je ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na schriftelijke goedkeuring van jouw kant zullen wij de trolley bedrukken. Zo weet je zeker dat jouw relatiegeschenken naar wens bedrukt zullen worden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.