Tassen & reisartikelen bedrukken

Tassen en reisartikelen bedrukt met uw logo en/of tekst

Dankzij handige en bedrukte tassen dragen uw relaties uw logo altijd bij zich. Handig voor de wekelijkse boodschappen, maar ook zeker tijdens een zakenreis of voor de vakantie. Daarnaast kunt u uw relaties voorzien van nuttige en praktische reisartikelen. Dit zullen zij zeker waarderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeer handige USB car charger voor extra power? Of de Rollor suitroller voor een kreukvrij pak?

Bekijk alle reisartikelen en diverse tassen online

In het assortiment Tassen & reizen vindt u diverse tassen. Zo worden er boodschappentassen, katoenen tassen, rugzakken en schoudertassen aangeboden. Maar ook tassen speciaal voor op reis, zoals heuptassen, koeltassen, reistassen, sporttassen, toilettassen, koffers en trolleys. Bent u op zoek naar aanvullende geschenken? Neem dan een kijkje bij de praktische reisartikelen. Hiermee maakt u de reis compleet en ook zeker de verrassing voor uw relaties.

Vergroot uw naamsbekendheid met reisproducten en tassen

Met de bedrukte reisartikelen bereikt u niet alleen uw relaties, maar ook hun reisgezelschap en medereizigers. Uw naamsbekendheid wordt op deze manier eenvoudig vergroot. Val extra op door niet alleen uw logo erop te laten bedrukken, maar ook een leuke, originele en/of persoonlijke kreet. Lees hier meer over het aanleveren van uw logo en bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, of neem een kijkje bij de bedrukkingstechnieken om te zien wat de mogelijkheden zijn.