Shirt bedrukken

Shirt bedrukken? Kies uit een breed assortiment een shirt die bij jou past, zoals t-shirts, polo's, tanktop of overhemden. 

(102 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte shirts voor een optimaal resultaat

Wanneer je denkt aan branding en het verhogen van je naamsbekendheid mogen bedrukte shirts niet ontbreken. De shirts zijn niet alleen perfect om weg te geven aan je doelgroep als relatiegeschenk, maar ze kunnen ook goed ingezet worden voor eigen gebruik. Laat bijvoorbeeld shirts bedrukken met je bedrijfsnaam en logo en laat deze dragen door je promotieteams. Hiermee vallen zij direct op en weten omstanders precies welk bedrijf ze representeren. Met de bedrukte shirts haal je altijd het uiterste uit jouw marketingactie.

Kies uit een breed assortiment een shirt dat bij jou past

Wil jij ook shirts bedrukken voor jouw marketingacties? Bij ons kun je kiezen uit een breed aanbod shirts. Naast de altijd populaire t-shirt, kun je ook kiezen voor een bedrukte polo. Dit heeft een wat luxere uitstraling, maar biedt alsnog alles comfort van een bedrukte t-shirt. Wil je toch iets stevigers bieden aan jouw relaties, dan kun je ook kiezen voor longsleeves of misschien wel een bedrukte hoodie. Met name tijdens de wat koudere dagen is dit perfect inzetbaar.

Laat shirts bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst

Of je nu promotie- of werkshirts laat bedrukken, de drukmogelijkheden zijn hierin eindeloos. Wanneer je een shirt laat bedrukken kun je kiezen voor een opvallende opdruk op de voor- of achterzijde. Hiermee valt jouw logo en/of tekst extra goed op, waardoor het geschikt is voor grote promotionele acties. Je kunt ook de shirts bedrukken met een subtiel logo op de borstkas of mouw. Wanneer je kiest voor een subtiele bedrukking is het shirt perfect om in te zetten als professionele werkkleding.

Bestel jouw bedrukte shirts direct online

Snel en goedkoop shirts bedrukken doe je online. Via de website kun je kiezen uit een breed assortiment. En wanneer je je keuze hebt gemaakt kun online al jouw wensen aangeven. Ben je benieuwd hoe de bedrukte shirts eruit komen te zien? Geen zorgen. Wij maken altijd een digitale drukproef op. Dit is een voorbeeld waarop je precies kunt zien hoe jouw bedrukte shirts eruit komen te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef, zullen wij het drukproces starten. Zo weet je van tevoren precies dat het eindresultaat een jouw verwachtingen voldoet.