0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Trainingen: bestel hier uw handige promotionele artikelen

Geeft u binnenkort een training? Laat dan een blijvende indruk achter op uw deelnemers door middel van relatiegeschenken. Verras uw deelnemers en relaties met een uniek geschenk bedrukt met uw logo en/ of tekst. Biedt met bijvoorbeeld bij de start van de training een schrijfmap of notitieboek aan voor het maken van aantekeningen. Een bedrukte pen met logo mag hier natuurlijk ook niet aan ontbreken. Na de training kunt een gezellige netwerkborrel organiseren. Hierbij zijn visitekaarthouders onmisbaar.

Ook tijdens de training is het belangrijk om te laten zien wie u bent. Dit kunt u doen door middel van keycords met een transparante houder. En met de handige laserpennen kunt u op een gemakkelijke en professionele manier presenteren. Uiteraard is het mogelijk de relatiegeschenken te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst. Uw training zal op deze manier meer impact krijgen.

Gepersonaliseerd Geschenk
Weet u vooraf al wie er deelnemen aan de training. Verras de deelnemers dan met een persoonlijk bedankje. Geef ze een gepersonaliseerde pen cadeau, gegraveerd met hun namen. Een persoonlijk relatiegeschenk die zij nooit zullen vergeten.

Vragen en/of persoonlijk advies?
Neem contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma-vr, 8-20 uur), via het contactformulier of via de Live Chat.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven