Brievenbusgeschenken bedrukken

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs talloze relatiegeschenk voor door de brievenbus te vinden. Ideaal om mee te sturen met een folder of brief of gewoon als cadeautje. Laat je inspireren door de unieke geschenken voor door de brievenbus.

(36 artikelen gevonden)

Pagina's

Vergroot je doelstellingen met brievenbusgeschenken

Post is al jarenlang een belangrijk marketingmiddel. Helaas belanden veel van deze marketinguitingen na het lezen in de papierbak en soms zelfs voor deze überhaupt gelezen wordt. Door een leuk presentje mee te sturen in de mailing vergroot je de openingskans van jouw brief en krijgt de inhoud meer impact. Bovendien blijft het geschenk langer gebruikt, waardoor ook jouw naam langer onder de aandacht zal blijven. Je verrast dus niet alleen de ontvanger met een leuk en praktisch extraatje. Je haalt er zelf ook nog winst uit in de vorm van naamsbekendheidsverhoging. Dat is nog eens slimme marketing.

Een cadeautje voor door de brievenbus

Brievenbusgeschenken zijn vaak compacte en praktische artikelen. Belangrijk bij de keuze van jouw brievenbus cadeau is dat je een cadeau kiest dat precies aansluit bij jouw organisatie, doelstellingen en doelgroep. Wil je jouw doelgroep bijvoorbeeld bewust maken van duurzaamheid, kies dan voor een duurzaam relatiegeschenk. Zo zijn een bamboe USB stick of zaadzakjes perfect om toe te voegen aan de mailing. Deze zijn licht van gewicht en compact, waardoor ze perfect meekunnen in de brievenbuspost. Voor iedere doelgroep en boodschap is er wel een passend geschenk te vinden. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Jouw brievenbusgeschenk met logo of tekst bedrukt

Hoewel de brievenbusgeschenken vaak kleiner van formaat zijn, kan je toch altijd profiteren van een optimaal drukvlak. Veel van deze geschenken zijn zelfs digitaal te bedrukken, waardoor je profiteert van een full colour opdruk van fotokwaliteit. Dankzij deze druktechniek is het dus niet alleen mogelijk om de relatiegeschenken met logo of tekst te bedrukken, maar ook met foto. Hierdoor kan je deze brievenbusgeschenken precies laten aansluiten bij jouw boodschap en dat vergroot de impact.

Via de webshop bestel je heel eenvoudig al je bedrukte relatiegeschenken. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd een digitale drukproef om te bepalen of de opdruk aan jouw wensen voldoet. Is dit het geval? Dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.