USB & Multimedia

USB sticks en computeraccessoires bedrukt met uw logo

USB sticks zijn favoriet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor u opvalt tussen de gewone USB sticks. Bijvoorbeeld met de USB stick Key, die op een sleutel lijkt of de USB stick pen, waarbij de USB stick in de pen verwerkt zit. Ook computer gadgets en pc accessoires doen het goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gadgets voor tablets en smartphones. Dit valt zeker in de smaak bij uw medewerkers en relaties.

Het ruime assortiment met computer gadgets en PC accessoires

Van USB sticks tot muismatten en MP3 spelers tot smart gadgets. Alles met betrekking tot computeraccessoires vindt u hier. Het zeer uitgebreide assortiment computer artikelen zit vol inspiratie. De computer artikelen zijn voor vele doelen inzetbaar. Zet bijvoorbeeld USB sticks in als give away, stop een smart wallet bij uw mailing voor een hogere attentiewaarde of laat een custom made MP3 speler laten maken en gebruiken als prijs voor win-acties op social media. Uiteraard voorzien van uw naam en/of logo.

Opvallen met computerartikelen en pc accessoires

Met de computerartikelen en pc accessoires uit ons assortiment kunt u opvallen. Bijvoorbeeld met een Mini-speaker, die aangesloten kan worden op alle multimedia. Maar ook de USB ventilator, de Powerbank slim en de touchscreen balpen zijn erg populair. Meer fan van de ‘goede, oude tijd’, dan is wellicht de retro Telefoonhoorn 70’s iets voor u.