In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van der Laar is nu Van Helden Relatiegeschenken

Van der Laar was al enige tijd onderdeel van Van Helden Relatiegeschenken maar werkte nog onder haar eigen naam. Om alles wat makkelijker te maken heeft het kantoor in Rotterdam per september 2017 haar naam officieel gewijzigd in Van Helden Relatiegeschenken. Alleen de naam is veranderd; voor de rest is alles hetzelfde gebleven. Ons team in Rotterdam staat u nog steeds vol enthousiasme te woord en zal u zoals altijd van persoonlijk advies voorzien. Ook in onze showroom aan de Laan op Zuid ontvangen wij u graag met een kopje koffie en laten wij u onze nieuwe artikelen zien.

Met deze stap is ook de website Laar.nl verdwenen. Op Vanhelden.nl vindt u echter dezelfde artikelen en kunt u net zo gemakkelijk een bestelling plaatsen of vrijblijvend een offerte, sample of drukproef aanvragen.

Dit zijn de contactgegevens van het team in Rotterdam:
(T) 010 - 754 92 60
(E) rotterdam@vanhelden.nl

Vanaf 1 september bestaat het bedrijf Van der Laar Relatiegeschenken niet meer en valt Van Helden Rotterdam onder A. van Helden Relatiegeschenken B.V. Bekijk de bedrijfsgegevens [pdf]

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen!

Team Van Helden Rotterdam,

Nardi, Nancy, Stephan en Peter

Terug naar boven