In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200
Logo Van Helden Relatiegeschenken
Logo Van Helden Relatiegeschenken

Gewonnen? Logisch toch!

Met Van Helden komt u nooit voor verrassingen te staan, u bent altijd verzekerd van een goed resultaat. Want alleen bij Van Helden ontvangt u een super scherpe offerte met laagste prijsgarantie, een gratis sample* én een geheel vrijblijvende digitale drukproef, nog voordat u bestelt. Dat is drie op een rij!

Graag stellen wij ons even voor

Van Helden verbindt al meer dan 50 jaar succesvol mensen en organisaties. Ons team telt 150 professionals in Nederland en België en kent maar één taak: zorgen dat uw opdrachten tot in de puntjes worden geregeld en dat u met uw acties ook tastbaar meer bereikt.

Beloofd is bedrukt

Van Helden heeft alle noodzakelijke disciplines onder één dak. Van concept- en productontwikkeling, studiowerk en het aansturen van talrijke fabrikanten over de hele wereld tot de razendsnelle verzending. Meer dan 20.000 verschillende artikelen leveren wij direct uit voorraad. Van een gepersonaliseerde pen tot een complete bedrijfsoutfit voor duizend medewerkers.

* Bij een goederenbedrag tot € 5,- m.u.v. textiel

Resultaat binnen bereik

Met Van Helden weet u zeker dat u de juiste doelgroep bereikt met het juiste product, niet voor even maar voor langere tijd. Succesvol doelgroepbereik is één van de geweldige resultaten die onze klanten keer op keer ervaren. Wilt u ervaren wat Van Helden u nog meer kan bieden? Het resultaat ligt binnen uw bereik.

Zien wat we u allemaal kunnen bieden?

Direct contact met klanten vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij showrooms in ons hoofdkantoor in Tiel en aan de Laan op Zuid in Rotterdam. U bent welkom wanneer het u het beste uitkomt, afspreken mag maar hoeft niet!

Onze vestigingen

Terug naar boven