In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden Relatiegeschenken vestigingen

Dichtbij de klant zitten en echt toegevoegde waarde bieden, dat vinden wij bij Van Helden belangrijk. Onze veelzijdigheid begint bij een compleet assortiment van mer dan 25.000 artikelen. Maar juist als u wat hulp kunt gebruiken, is een bezoek aan de showroom de moeite waard. 
Van Helden Relatiegeschenken heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland en België. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar met deskundig advies en inspirerende relatiegeschenken. Bekijk hieronder onze vestigingen.

Van Helden Tiel     
    Vestiging Tiel is het hoofdkantoor van Van Helden Relatiegeschenken. Van Helden Tiel is gelegen op het bedrijventerrein Medel. Van Helden Tiel is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8 - 20 uur. 
Meer info >> 
     
 Van Helden Rotterdam    
    De Van Helden Relatiegeschenken vestiging in Rotterdam heeft een beeldschone locatie aan de Kop van Zuid. Van Helden Rotterdam is van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17 uur geopend.
Meer info >>
     
 Van Helden Turnhout    
    Vestiging Turnhout ligt gelegen in ons buurland België. Van Helden Turnhout is van maandag t/m vrijdag van 8 - 17 uur geopend.
Meer info >>
Terug naar boven