In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Veiligheid artikelen: bedrukt met uw logo en tekst een veilig geschenk.

Voor uw veiligheid en die van andere heeft VanHelden.nl een selectie gemaakt van artikelen die te maken hebben met veiligheid. Zoals veiligheidsvestjes in de kleuren geel of oranje, fietsverlichting, rugzak met reflectie en een paraplu met reflecterende band.

Ook in uw auto heeft u verschillende veiligheidsartikelen nodig. Zoals de gevaren driehoek, het ehbo set, het pech onderweg set en de safety hammer.

Om ervoor te zorgen dat uw vakantiekoffer alleen door u geopend kan worden bieden wij u diverse cijfersloten aan. En om ervoor te zorgen dat u uw portemonnee niet kwijt raakt hebben wij de halsportemonnee.

Om u of iets anders zichtbaar te maken in het donker bieden wij u fluoriserende opbergzakjes en de veiligheidslampjes. Die u op verschillende manieren kunt bevestigen.

Natuurlijk kunnen wij uw geschenk bedrukken met uw logo en/of tekst.

Voor een overzicht van alle, zoekt u op veiligheid.

Naaste deze artikelen voor de veilgheid bieden wij u tevens andere artikelen die u kunt gebruiken voor promotionele doeleinden. Zoals kindveilge aanstekers, sleutelhangers, stressfiguren, pennen en nog veel meer.

 

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven