In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Versterk Relaties met een A-merk; dát werkt!

Van Helden is sterk in ieder relatiegeschenken merk. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal populaire, goed scorende relatiegeschenken merken waarmee u, samen met uw gewenste bedrukking, goed opvalt. Via het eenvoudige en overzichtelijke online bestelproces kunt u direct uw gewenste artikelen bestellen. Een alfabetische opsomming van alle merken vindt u linksboven onder de tab 'Merken'.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire relatiegeschenken A-merken:

Luxe Pennen

Promotiekleding

Aanstekers

Gadgets en snoep

A-merken in het nieuws!
Bekijk eens de nieuwsberichten over de merken: Tokai, Parker, Bella, B&C Collection, Slazenger, Hanes, Charles Dickens, Mentos, Dextro, Tic Tac, Waterman, Victorinox, Papermate en Markclip. In de nieuwsberichten komt u meer te weten over de samenstelling van het assortiment, de geschiedenis en de plaats in de markt van de verschillende merken.

Nieuwe merken:
Onlangs zijn de merken Troika, Philips, Citizen Green, Maastricht Porselein en Matterhorn toegevoegd aan het assortiment van Van Helden. Klik op de link om de artikelen te bekijken.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven