In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Voordelige relatiegeschenken: bedrukt met uw logo en tekst als promotieartikel of relatiegeschenk.

Voordelige relatiegeschenken vindt u bij www.vanhelden.nl. Van Helden Relatiegeschenken en reklameartikelen biedt u een enorm assortiment relatiegeschenken. Naast de vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus zoals exclusieve pennensets en luxe artikelen voor op kantoor is er al jaren een enorme opmars in geschenken die de persoonlijke relatie onderstreept. Enkele voorbeelden zijn geschenken voor sport en golf, keuken, persoonlijke verzorging, of vrijetijdsbesteding met vrienden of gezin. De klassiekers die veelal de basis vormen van uw collectie als een paraplu, promotie textiel zoals polo's en fleece producten bieden wij u een ruime keuze of indien nodig verzorgen wij uw maatwerk.

Het assortiment bij Van Helden is zeer breed. Wij importeren rechtstreeks en bieden u daarom altijd zeer voordeling. Van Helden beschikt over een eigen DTP afdeling en drukkerij voor bedrukking of gravering van uw logo of boodschap.

Heeft u een specifieke wens, neemt u dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven