In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Voorwaarden aanvragen van een sample

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. Mocht het goederenbedrag hoger zijn dan € 5,- dan nemen wij eerst contact met u op. Deze kosten kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. U hoeft het sample niet te retourneren.

Uitzonderingen
Textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. De textiel artikelen zijn weergegeven onder de rubriek promotietextiel, hier kunt u kijken of uw sample onder de textiel artikelen valt. Wanneer u een textiel artikel als sample aanvraagt, dan gaat u akkoord met het feit dat het artikel niet geretourneerd kan worden en dat de kosten van het artikel en de verzendkosten (indien van toepassing) aan u doorberekend worden.

Sample aanvragen
U kunt eenvoudig een sample aanvragen door naar het product naar keuze te gaan. Onder de offerte aanvraag button, kunt u klikken op 'Vraag gratis sample aan*'. Uiteraard kunt u ook altijd bellen met één van onze verkopers.
 

Terug naar boven