0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Waterfles bedrukken goedkoop

Organiseer je een evenement en wil je goedkoop waterflessen bedrukken voor bezoekers? Waterflesjes bedrukken met logo is voordelig en snel geregeld. Flesjes zijn al gevuld met heerlijk bronwater en netjes afgesloten door middel van sealing. Jouw logo goedkoop op een waterfles? Bekijk de mogelijkheden.

(11 artikelen gevonden)

Goedkoop waterflessen bedrukken voor congressen, opendagen en beurzen

Organiseer jij een evenement? Er zijn veel dingen waar je aan moet denken, zo ook het feit dat bezoekers op een gegeven moment dorst krijgen. Dan kun je plastic bekertjes inzetten, maar waterflessen bedrukken met jouw logo is veel interessanter. Wist je dat waterflessen bedrukken goedkoop kan? Door bedrukte waterflessen goedkoop te bedrukken en uit te delen op jouw evenement kom je extra professioneel over. Je kunt waterflessen goedkoop bedrukken met logo of waterflessen personaliseren met een tekst of een foto. Er zijn diverse goedkope waterflessen met opdruk beschikbaar, van 330ML tot 500ML en met transparant etiket of gekleurd etiket. Jij beslist.

Goedkoop waterflessen bedrukken voor sportevenementen

Naast de standaard gebruiksvriendelijke waterflessen kun je ook sportflessen van logo voorzien. Deze drinkflessen hebben een speciale sportdop wat drinken makkelijker en sneller maakt. Waterflessen goedkoop bedrukken voor sportevenementen is een goede zet, in welke branche je ook zit. Het kan zijn dat je een evenement sponsport en daarom waterflessen goedkoop bedrukt, of je organiseert het sportevenement en wilt gasten optimaal verzorgen. Hoe dan ook, je kunt handige waterflessen voordelig bedrukken met je logo of een motiverende slogan. Gaat het evenement na afloop over in een knallend feest? Laat ook feestelijke drinkwaren bedrukken met opdruk naar keuze.

Bedruk waterflessen goedkoop met tekst of logo voor meer naamsbekendheid

Door goedkoop waterflessen te bedrukken, doe je een minimale investering waar je ontzettend veel naamsbekendheid voor terug krijgt. De goedkoop bedrukte waterflessen zijn immers voor iedereen zichtbaar en worden wellicht ook naar huis meegenomen. Ben je op zoek naar bedrukte relatiegeschenken die ontvangers iets langer bij zich houden? Naast goedkoop bedrukte drinkflesjes voor eenmalig gebruik kun je ook duurzame Dopper drinkflessen of thermosflessen laten bedrukken met je logo.

Goedkope waterflessen met opdruk bestellen

Je kunt eenvoudig waterflessen goedkoop met logo bedrukken. Allereerst kies je welke waterfles goedkoop bedrukt moet worden, waarna je jouw wensen doorgeeft. Welke kleur goedkope waterfles met opdruk, hoeveel van deze flessen en wat er precies op het etiket afgedrukt wordt kun je allemaal aangeven tijdens de bestelling. Je ontvangt ook een digitale proefdruk, dit is een voorbeeld van hoe de bedrukte waterfles eruit komt te zien. Ben je tevreden? Dan gaan wij goedkoop waterflessen bedrukken zodat jij ze snel geleverd krijgt.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je voor een speciale gelegenheid waterflessen goedkoop laten bedrukken? Neem contact met ons op voor meer informatie over goedkope waterflessen met opdruk en een offerte op maat.

Terug naar boven