0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Waterfles bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar een waterfles relatiegeschenk en wil je deze in kleine oplage met logo bedrukken? Wij weten dat niet iedereen direct massa’s cadeaus wilt bestellen. Bij Van Helden kun je daarom al vanaf 10 stuks waterflessen met tekst of foto bedrukken. Wel zo fijn als je slechts een kleine groep mensen wilt bedanken.

(23 artikelen gevonden)

Pagina's

Klein aantal waterflessen met tekst of afbeelding bedrukken

Wil je waterflessen bedrukken maar heb je er niet zoveel nodig? Dan kun je gemakkelijk een klein aantal waterflessen met logo bedrukken. Zowel goedkope waterflessen met bedrukking in grote oplage als kleine oplages bedrukte waterflessen geldt dat deze in diverse varianten beschikbaar zijn en je zelf de opdruk uit kunt kiezen. Laat jij een kleine oplage waterflessen bedrukken met je bedrijfslogo of ga je voor een slimme slogan? Dit is afhankelijk van het doel van de bedrukte waterflesjes.

Met welk doel bedruk jij waterflessen in kleine oplage?

Als je de waterfles bedrukt in kleine oplage als relatiegeschenk voor belangrijke zakelijke contacten is een salestekst niet nodig. Je laat dan namelijk een kleine oplage waterflesjes bedrukken voor een groep die al bekend is met jouw merk. Wil jij een geringe oplage waterflessen bestellen om een paar nieuwe prospecten over de streep te halen? Dan laat je drinkwaren bedrukken als promotiemiddel. Dit vraagt om krachtige marketingteksten en slimme slogans.

Kies uit een ruim assortiment waterflessen, te bedrukken in kleine oplage

De selectie in kleine oplage te bedrukken waterflessen is groot en erg divers. Zo kun je vanaf 15 stuks diverse kunststof, glazen of metalen waterflessen met opdruk bestellen. Hippe waterflessen met infusers zijn al te bedrukken vanaf 20 stuks. Een waterfles bedrukken in kleine oplage geeft je de mogelijkheid om de opdruk precies op de ontvanger of een bepaalde gelegenheid aan te laten sluiten. Dit opent de deuren voor gerichte marketing en daarom kiezen sommige bedrijven er bij voorbaat al voor een kleine oplage bedrukte waterflessen. Ook leuk: tijdens een evenement flesjes met water met verschillende soorten bedrukking weggeven of combineren met andere relatiegeschenken met logo.

Bestel jouw bedrukte waterfles in kleine oplage

Heb je een keuze kunnen maken en ben je er klaar voor om jouw kleine oplage waterflesjes met bedrukking te bestellen? Het proces is heel simpel en het systeem wijst zichzelf. Beslis welke kleur waterfles je in kleine oplage wilt bedrukken en geef het aantal aan. Upload jouw design en ontvang een digitale drukproef ter goedkeuring. Wanneer je akkoord geeft met het voorbeeld beginnen wij met waterflessen kleine oplage bedrukken.

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw opdruk of heb je vragen over kleine aantallen waterflessen bedrukken en de mogelijkheden? Neem contact voor meer informatie en een offerte op maat.

Terug naar boven