In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Weer artikelen: bedrukt met uw logo en tekst een prima geschenk.

Wat het weer ook brengt bij VanHelden.nl zit u altijd goed. Een keur aan prachtige artikelen die u voor promotie en andere marketingactiviteiten in kunt zetten. Zoals weerstations, waarmee u de weersomstadigheden in uw eigen omgeving in de gaten kunt houden.

Voor de zomerse dagen bieden wij u zonnebrillen, BBQ-artikelen en picknicksets aan. Deze artikelen kunt u bedrukt met uw logo en/of tekst schenken aan uw gewaardeerde collega's en zakenrelaties.

Om de winter dagen goed door te komen hebben wij speciaal voor u een selectie gemaakt van winterartikelen. Zoals een artikel waar u in Nederland niet omheen kunt: de paraplu. Passende kleding voor uw werknemers of promotieteams. En voor een goede bescherming tegen de koude winterdagen bieden wij u ijskrabbers, warmtepads en thermoartikelen aan.

Weer of geen weer! Voor de echte sporters onder ons hebben wij een selectie gemaakt van sport-artikelen die u altijd van pas komen.

Natuurlijk kunnen wij uw geschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Naast deze weer artikelen bieden wij u tevens andere geschenken aan, waarmee u uw collega's en zakenrelaties kunt verblijden. Zoals horloges, wijngeschenken, spellen en artikelen voor in uw vrije tijd.

 

 

Terug naar boven