Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Weggevertjes, ideaal als promotie materiaal!

Bent u op zoek naar leuke bedrukbare weggevers als promotie materiaal voor open dagen, beurzen of andere evenementen? Bekijk ons ruime assortiment!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte weggevers en premiums

Bij ons kunt u terecht voor al uw weggevers, promotie artikelen, relatiegeschenken en bedrukbare premiums. Weggevers en premiums met opdruk zijn altijd leuk om te krijgen en zeer geschikt om in te zetten voor extra naamsbekendheid. Zeker als u de weggevers laat bedrukken met uw naam, logo of een persoonlijke boodschap. In ons uitgebreide assortiment vindt u voor ieder wat wils. Wat dacht u van bedrukte aanstekers, sleutelhangers met opdruk en keycords met bedrukking? Ideaal om uit te delen!

Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Doordat wij in grote aantallen kunnen inkopen, zijn wij in staat de prijs laag te houden. En dankzij onze eigen DTP afdeling en drukkerij kunnen wij snel uw promotie artikel gereed maken. Voor iedere onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne of evenement hebben wij geschikte artikelen. Om uw medewerkers te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf of campagne bieden wij daarnaast een uitstekende keuze aan promotionele tassen, shirts, jacks, en caps. Wij kunnen uw bedrukbare kleding altijd afstemmen op al uw wensen.

Als voorproefje geven wij u alvast een voorselectie echter is de keuze nog veel ruimer; zoek op promotie artikelen of goedkope gadgets en vindt precies wat u zoekt!

Bestel uw weggevers en premiums eenvoudig online

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw bedrukte weggevers eenvoudig online bestellen. U kunt tijdens uw bestelling precies aangeven wat u op de premium wilt laten bedrukken. Of u nu kiest voor uw naam, uw bedrijfslogo of juist voor een leuke en pakkende tekst, bij Van Helden is alles mogelijk.Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo komt u achteraf niet verrassingen te staan en weet u precies hoe het bedrukte promotiemateriaal eruit komt te zien.

Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u vragen over een bepaald product of advies nodig? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Dat kan door te bellen naar 0344 - 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat

 

Terug naar boven