Weggevertjes & Premiums

Premium met uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken

Bent u opzoek naar een leuke premium gift om weg te geven op beurzen, tijdens open dagen, voor workshops en/of voor andere evenementen? Dan bent u hier op het juiste adres. Premiums zijn een leuke attentie en zijn zeer geschikt om in te zetten voor extra naamsbekendheid doordat je jouw premiums met logo of tekst kan bedrukken. De premiums relatiegeschenken kunt u namelijk laten bedrukken met uw eigen naam, logo of persoonlijke boodschap. U communiceert hiermee één-op-één. Niet voor even, maar voor een langere tijd. Denk bijvoorbeeld aan de aansteker met logo,  die vast wel ergens in huis ligt.

Sorteer op

1 product

Fietszadelhoes Brand
Vanaf
€ 0,41
(4)
Topper
  • Zeer opvallende reclamedrager

Laat u inspireren door de vele premiums relatiegeschenken

In het assortiment premiums vindt u aanstekers, sleutelhangers, en keycords, maar ook stressballen en snoepgoed. Het zijn kleine cadeautjes, die vaak ingezet worden als ‘strooi’ artikelen. U kunt ze aan iedereen uitdelen en bijvoorbeeld ook gebruiken als incentive bij uw mailing. Naast deze populaire premiums bieden wij u ook veel unieke weggevers, zoals bedrukte USB sticks en ballonnen. U kunt ook een populaire dopper bedrukken. Ook de waaiers zijn ideaal voor de warmere dagen en kunnen eenvoudig meegenomen worden. Bent u op zoek naar een goedkope relatiegeschenk met uw eigen logo of tekst? Bekijk dan de categorie goedkope bedrukte relatiegeschenken.

Tip: laat uw premiums bedrukken met een persoonlijke boodschap of laat deze personaliseren met naam. Hiermee wordt het cadeautje nog persoonlijker en de impact nog groter.

Uw bedrukte premiums als promotiemateriaal

De bedrukte premiums zijn perfect om in te zetten als promotiemateriaal. Zoals eerder aangegeven zijn deze perfect om weg te geven tijdens allerlei gelegenheden. U kunt hierbij kiezen voor compacte praktische weggevers, zoals een opvouwbaar tasje met logo. De premiums hebben elk unieke eigenschappen waardoor ze goed in te zetten zijn voor creatieve acties. Schenk uw relaties bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger of stressbal in de vorm van een gloeilamp om innovatieve ideeën te stimuleren. Of ga voor een duurzaam geschenk gemaakt van bijvoorbeeld hout of kurk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Premium gifts vandaag nog bestellen

Of het nu gaat om bedrukt snoep of promotie sleutelhangers, uw logo premium bestelt u heel eenvoudig online. Tijdens uw online bestelling kunt u op uw gemak aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot aantallen, kleuren en bedrukking. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw bedrukte premium eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij het bedrukkingproces starten. Heeft u uw premium relatiegeschenken niet kunnen vinden of komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een persoonlijk advies op maat of bezoek één van onze showrooms.