In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wij betalen jouw instelkosten

Ons eigen machinepark is iets waar wij ontzettend trots op zijn, want hiermee kunnen wij jou als klant extra goed bedienen. Sinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in onze drukkerij. Met deze nieuwe machine kunnen wij niet alleen supersnel relatiegeschenken drukken, maar je kunt hierbij ook genieten van kleine oplages, een hoogwaardige full colour opdruk en de mogelijkheid tot personaliseren. Bovendien geniet je met deze nieuwe drukmogelijkheid van een full colour opdruk voor de prijs van één drukkleur. Het is dus niet alleen supersnel, maar ook supervoordelig!

ACTIE: tijdelijk geen instelkosten

Om de uitbreiding in ons machinepark te vieren, hebben wij een exclusieve aanbieding voor je klaarliggen. Deze hele week betaal je geen instelkosten t.w.v. € 34* bij een bestelling van onderstaande relatiegeschenken met een full colour opdruk. Om gebruik te maken van de actie vermeld je in de winkelwagen de actiecode 'instel10'. De korting wordt dan automatisch verrekend. Ontdek snel het aanbod en profiteer!

(23 artikelen gevonden)

Pagina's

*Geldig van 19 t/m 31 oktober 2021 bij bestellingen vanaf € 350,- (excl. BTW) o.v.v. de actiecode. Enkel geldig bij full colour bedrukkingen. Eén kortingscode per klant. Niet geldig i.c.m. met andere acties, actiecodes of lopende bestellingen en offertes.

Terug naar boven