In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wijnfestijn: Bij lekkere wijnen hebben wij het juiste relatiegeschenk of wijngeschenken.

Een wijntje op z’n tijd is gezond! En in combinatie met een wijn gerelateerd geschenk nog fijner om te geven. Heel subtiel kan een wijngeschenk voorzien worden van uw logo of tekst. Als blijvende herinnering voor uw gewaardeerde college of zakenrelatie? Bij VanHelden.nl hebben wij een ruim assortiment wijngeschenken. Kijk eens bij wijnkaraf of een leuke wijnkist voorzien van alle gereedschap voor het openen, decanteren, schenken en genieten van de wijn.

Daarnaast bieden wij u diverse wijnsets aan, waaronder de wijnset professional.

Ook voor het openen van wijnflessen bieden wij u exclusieve geschenken aan. Zoals een houten flesopener, een telefoonhouder sleutelhanger en een sommeliermes.

In combinatie met een fles wijn zijn de naturel houten truck met oplegger, de picknicktas en kaasplanken een leuk geschenk voor uw collega of relatie.

Voor een overzicht van alle, zoekt u op wijnartikelen.

Naast deze wijnartikelen bieden wij u tevens andere relatiegeschenken aan, waarmee u uw collega of zakenrelatie kunt verblijden. Zoals luxe pennen, paraplu’s, golfartikelen, koffers en trolleys.

 

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven