In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wintergadgets & winter relatiegeschenken

Geef u relaties een wintergadget of relatiegeschenk en houd ze 'warm' deze winter. U kunt uit vele wintergadgets kiezen, laat ze bedrukken met een uw logo of bedruk de wintergadgets met een leuke boodschap. Kies uit wintergadgets voor op wintersport of voor tijdens de wintermaanden in Nederland. Tegen ijskoude wind en winterse buien bent u bijvoorbeeld beschermd door handschoenen, een sjaal of een muts met opdruk van uw logo. U kunt zelfs mutsen laten borduren!

Voor op wintersport kunt u uw relaties een leuk winters geschenk meegeven. Voor op de piste of tijdens de reis. Uw relaties zullen heel de vakantie uw bedrijfsnaam voor ogen hebben op de bedrukte skipashouder of voorruitbeschermer. Mokken met bedrukking zijn ook heel effectief om weg te geven.
Een lekkere warme kop chocolademelk drinken met uw logo erop 'doet wonderen'.  

Ook met kleine weggevers kunt u inspelen op de winterse omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan manieren om de handen van uw relaties warm te houden met een handig warmtepad, of bescherming tegen de gure wind en ijskou door lippenbalsem te bedrukken. Autoruiten zijn binnen een handomdraai weer ijsvrij met een ijskrabber met opdruk!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven