Rekenmachines bedrukken

Ingewikkelde formules, financiën en gemakkelijke rekensommetjes: laat rekenmachines met je bedrijfslogo bedrukken en help jouw zakenrelaties en klanten met berekeningen. De calculator met opdruk is verkrijgbaar in zwart, zilver, van hout, met liniaal of in een handige documenttas met alle accessoires die een zakelijke relatie nodig heeft. Een relatiegeschenk… waar je op kunt rekenen!

Sorteer op

2 producten

Calculator Ops
Vanaf
€ 1,68
  • Met handige standaard
Zakcalculator Gens
Vanaf
€ 1,50
(2)
  • Leverbaar in de kleur zilver

Rekenmachines bedrukken voor al uw relaties en medewerkers

Een rekenmachine wordt door iedereen gebruikt. Het is een belangrijk hulpmiddel dat onmisbaar is in het dagelijks leven. Daarom is een rekenmachine met logo een effectief geschenk om weg te geven aan uw relaties. Kinderen gebruiken de bedrukte rekenmachine op school en volwassenen gebruiken deze tijdens hen studie en boekhouding. De relatiegeschenk calculator kunt u ook gebruiken om uw huisstijl in alle kantoorartikelen van het bedrijf terug te laten komen. Laat een rekenmachine bedrukken met logo en deel deze uit aan al uw medewerkers. Hierdoor wordt uw herkenbaarheid vergroot en voelt uw personeel zich meer verbonden met het bedrijf.

Relatiegeschenk rekenmachine: origineel en praktisch

Een bedrukte rekenmachine is niet alleen erg praktisch, maar het is ook een zeer origineel geschenk. In plaats van uw som uit te rekenen in een bedrukt notitieboekje, kan je nu een bedrukte rekenmachi