Rekenmachines bedrukken

Ingewikkelde formules, financiën en gemakkelijke rekensommetjes: laat rekenmachines met je bedrijfslogo bedrukken en help jouw zakenrelaties en klanten met berekeningen. De calculator met opdruk is verkrijgbaar in zwart, zilver, van hout, met liniaal of in een handige documenttas met alle accessoires die een zakelijke relatie nodig heeft. Een relatiegeschenk… waar je op kunt rekenen!

Sorteer op

1 product

Schrijfmap/documententas Redline [A4]
Vanaf
€ 16,93
  • Polyester map met ritssluiting en handgreep

Rekenmachines bedrukken voor al uw relaties en medewerkers

Een rekenmachine wordt door iedereen gebruikt. Het is een belangrijk hulpmiddel dat onmisbaar is in het dagelijks leven. Daarom is een rekenmachine met logo een effectief geschenk om weg te geven aan uw relaties. Kinderen gebruiken de bedrukte rekenmachine op school en volwassenen gebruiken deze tijdens hen studie en boekhouding. De relatiegeschenk calculator kunt u ook gebruiken om uw huisstijl in alle kantoorartikelen van het bedrijf terug te laten komen. Laat een rekenmachine bedrukken met logo en deel deze uit aan al uw medewerkers. Hierdoor wordt uw herkenbaarheid vergroot en voelt uw personeel zich meer verbonden met het bedrijf.

Relatiegeschenk rekenmachine: origineel en praktisch

Een bedrukte rekenmachine is niet alleen erg praktisch, maar het is ook een zeer origineel geschenk. In plaats van uw som uit te rekenen in een bedrukt notitieboekje, kan je nu een bedrukte rekenmachine gebruiken. U kunt kiezen uit rekenmachines in diverse modellen. Zo kunt u kiezen voor een praktische rekenmachine relatiegeschenk voor op het bureau of een handige zakcalculator die u overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast vindt u hier ook multifunctionele rekenmachines, zoals de calculator met notitieboekjes en een liniaal met rekenmachine. Dit zijn complete geschenken waar u menig relatie blij mee maakt. Bovendien zijn de relatiegeschenk calculators in verschillende branches te gebruiken. Kortom de bedrukte rekenmachine is een veelzijdig geschenk waar u op kunt rekenen.

Creëer een geschenkpakket aan kantoorartikelen

Naast dat uw een bedrukte rekenmachine los kan geven, kunt u er tevens voor kiezen om een compleet en mooi kantoorpakket te creëren. Dit geschenk pakket kunt u volledig zelf samenstellen. Leuke basiselementen hiervoor zijn onder andere pennen met opdruk, bedrukte notitieblokjes, luxe schrijfmappen en natuurlijk met een luxe rekenmachine inclusief bedrukking. Een pakket waar iedere zakenrelatie wel raad mee weet. Daarnaast is dit pakket ook bijzonder handig om te geven aan eigen personeel of potentiële klanten. Zo laat u zien dat u hen waardeert en leidt dit wellicht tot nieuwe klanten.

Uw rekenmachine met logo bestelt u eenvoudig online

U kunt uw calculator bedrukken met logo, tekst en/of bedrijfsgegevens. U kiest eenvoudig online uw rekenmachine en geeft tijdens uw bestelling aan wat uw wensen zijn met betrekking tot aantal, kleur en opdruk. Ook is het mogelijk om een proefdruk aan te vragen. Deze proefdruk ontvang u digitaal. Dit biedt u de mogelijkheid om alvorens de bedrukking goed te keuren voordat wij starten met het proces. Zo heeft u altijd een bedrijfsgeschenk in handen dit volledig aan uw wensen voldoet. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.