Documentenmappen bedrukken

Bedrukte documentmappen zijn handige promotieartikelen die de ontvanger overal mee naartoe kan nemen. In een documentenmap kun je immers al je papieren en documenten op een veilige manier bewaren. Laat onze documentmappen bedrukken met je bedrijfslogo of naam: zo werkt de ontvanger direct aan het vergroten van je naamsbekendheid!

Sorteer op

1 product

Harmonica documentenmap [A4]
Vanaf
€ 1,45
  • Kunststof

Documentenmap met logo als relatiegeschenk

Gaat u naar een meeting of op klantbezoeker en heeft u nogal wat papieren die u mee moet nemen? Dan is een documentenmap onmisbaar. Neem al uw documenten geordend en veilig mee en voorkom dat papieren door de war raken. Er zijn twee soorten documentenmappen: de harmonicamap, die veel insteekvakken heeft en werkt als een klapper, en de schrijfmap met extra insteekvakken. Die tweede variant is net zo praktisch als een bedrukte notitieblok, maar bevat nog veel extra’s zoals een penhouder, ingebouwde rekenmachine, visitekaarthouders of zelfs een ingebouwde powerbank! Deze luxe schrijfmappen zijn perfecte relatiegeschenken voor medewerkers op de weg die veel bij klanten en prospects langsgaan.

Laat uw logo bedrukken of graveren

Uiteraard wilt u de documentenmap voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam. Sommige van de documentenmappen in ons assortiment zijn voorzien van een metalen plaatje. Hierop kan stijlvol uw logo worden gegraveerd: dit geeft de map een extra luxe uitstraling. Omdat de gravering altijd subtiel is, heeft u hiermee ook een erg geschikt relatiegeschenk in handen om weg te geven aan zakelijke relaties en klanten. Ook zij kunnen vast goed een handige map gebruiken!

Is uw doel om de documententas extra op te laten vallen, bijvoorbeeld om uw merk te promoten of om duidelijk te maken dat de eigenaar van de map bij uw organisatie hoort, dan kunt u beter kiezen voor een documentenmap met bedrukking. Laat uw logo in één of meerdere kleuren bedrukken. Vaak gebeurt dit onderaan de map op de voorkant. 

Tip: combineer uw bedrukte documentenmap ook met een stijlvolle Parker pen met gravering voor een extra luxe en compleet geschenk.