Goedkope notitieboekjes bedrukken

Goedkope notitieboekjes met logo zijn originele en praktische relatiegeschenken die leuk zijn om weg te geven op beurzen, tijdens open dagen, workshops of vergaderingen met het team. Deel voor een bespreking goedkope notitieboekjes uit zodat iedereen direct aantekeningen kan maken. Je kunt de notitieboekjes bedrukken met je logo, een tekst of personaliseren met naam. Notitieboekjes met opdruk of logo zorgen voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Notitieboekjes en schrijfmappen met logo zijn gewaardeerde relatiegeschenken waarvan je weet dat deze daadwerkelijk gebruikt gaan worden, waardoor jouw logo en bedrijfsnaam bij een grote groep mensen bekend wordt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkope notitieboekjes bedrukken

Je hebt een ruime keuze uit goedkope notitieboekjes en notitieblokken in ieder een andere stijl. Zo kun je bij Van Helden allerlei kantoorartikelen en zakelijke geschenken laten bedrukken. Van hardcover notitieboekjes met logo tot luxe notitieboekjes bedrukken in ringvorm of in boekvorm. Dit kan zowel in pocketformaat als in grotere formaten zoals A5. Goedkope notitieboekjes met logo zijn een uitermate effectief marketingmiddel. Deze notitieboekjes met bedrijfslogo zullen door veel mensen gezien worden wanneer je deze uitdeelt aan relevante zakenrelaties of potentiële klanten uit je doelgroep. Hun netwerk wordt namelijk aan jouw branding blootgesteld.

Goedkope notitieboekjes laten bedrukken in kleine oplage

Kleinere bedrijven zetten bedrukte relatiegeschenken graag in als marketinginstrument, als weggevertje op beurzen of als attent gebaar naar de belangrijkste klanten of zakenrelaties. Het is niet nodig om direct een gigantische oplage te bestellen als jouw bedrijf daar geen behoefte aan heeft. Je bestelt al goedkope notitieboekjes met logo vanaf een oplage van 25 stuks. Hierdoor kun je de notitieboeken ook gebruiken voor een tijdelijke marketingactie. Voorzie het notitieblok van je logo, een link naar een landingspagina op je website en verzin een aantrekkelijke Call To Action. Zo kun je offline marketing aan online marketing koppelen en de resultaten meetbaar en inzichtelijk maken door te meten hoeveel de traffic op je website toeneemt.

Goedkope notitieboekjes bestel je eenvoudig online!

Bij Van Helden weet je van tevoren precies hoe jouw notitieboekjes met logo eruit komen te zien. Je ontvangt namelijk vooraf een gratis digitale drukproef zodat je altijd weet wat je kunt verwachten. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan kun je de druk nog grafisch aanpassen. Pas wanneer jij 100% tevreden bent met de drukproef gaan wij voor jouw bedrijf aan de slag.

Heb je nog vragen over het bedrukken van goedkope notitieboekjes of andere zakelijke geschenken? Neem dan contact met ons op zodat onze medewerkers je verder kunnen helpen met een advies op maat.