Eco weggevertjes bedrukken

Weggevertjes zijn ideale middelen om je naamsbekendheid mee te verhogen en jouw merk op de kaart te zetten. De eco weggevertjes zijn duurzame varianten en perfect te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Hiermee heb je een duurzaam promotieartikel in handen voor iedere doelgroep.

(34 artikelen gevonden)

Pagina's

Vergroot je naamsbekendheid met eco weggevertjes

Weggevertjes hebben een compact formaat en zijn in grote aantallen in te kopen waardoor ze relatief goedkoop zijn. Hierdoor zijn de weggevertjes ideaal om een grote doelgroep te bereiken. De weggevertjes worden veelal uitgedeeld op grote evenementen, zoals beurzen, open dagen en seminars. Vaak zijn dit gebruiksartikelen, zoals sleutelhangers en flesopeners. Door hier jouw logo en/of tekst op te drukken kom je herhaaldelijk in beeld bij je doelgroep. Deze vorm van herhaling zal ervoor zorgen dat je naamsbekendheid wordt verhoogd.

Waarom kiezen voor eco weggevertjes?

Wanneer je jouw doelgroep wilt verrassen met een leuk weggevertjes, kan je kiezen voor een eco weggevertje. De eco weggevertjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hout, bamboe of kurk. Door te kiezen voor een duurzaam weggevertje laat je zien dat je niet alleen je naamsbekendheid wilt verhogen, maar ook een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld. Met deze dubbele boodschap maak je zeker een onvergetelijke indruk op je relaties.

Alle duurzame weggevertjes bedrukt met logo of tekst

Je maakt pas echt impact wanneer je de eco weggevertjes voorziet van een persoonlijke boodschap. Door deze boodschap op een duurzaam geschenk te drukken krijgt deze een unieke lading. Het laat namelijk niet alleen jouw merk zien, maar ook jouw idealen. De eco weggevertjes zijn te bedrukken in jouw eigen PMS kleuren en soms zelfs in full-colour. Daarnaast zijn er ook diverse eco geschenken die je kunt laten graveren. De gravure zorgt voor een luxe uitstraling, waardoor het een uniek relatiegeschenk wordt om bijvoorbeeld weg te geven tijdens een jubileum of als kerstgeschenk.

Bestel jouw eco weggevertjes direct online

In onze webshop vind je een groot aanbod eco weggevertjes. Wanneer je jouw perfecte give away hebt uitgekozen kan je heel eenvoudig al jouw wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, drukkleuren etc. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen zullen wij een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld dat aangeeft hoe jouw eco weggevertje met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo voldoet het eindresultaat altijd aan jouw wensen. Voor een persoonlijke advies op maat kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.