Kantoorartikelen & Zakelijke geschenken bedrukken

Kantoorartikelen bedrukken voor al uw relaties en medewerkers

Als blijk van waardering kunt u uw relaties verrassen met zakelijke cadeaus. Een zakelijk geschenk heeft vaak een luxe uitstraling en is vooral heel praktisch in gebruik. Zo kunt u uw zakelijke partners bijvoorbeeld verrassen met een handige schrijfmap bij de start van een samenwerking. De zakelijke geschenken kunt u laten bedrukken of graveren met een tekst of logo voor een persoonlijke touch. Hierdoor zijn deze perfect om weg te geven tijdens een jubileumviering of personeelsfeest.

Tip: kies voor een compleet cadeau en verblijd uw relaties met een schrijfmap of notitieboekje met pen. Uiteraard kan alles bedrukt worden met bijvoorbeeld uw naam of uw logo, maar uw zakelijk cadeau kan ook gepersonaliseerd worden met de namen van uw relatie.

(253 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte kantoorartikelen voor een professionele uitstraling

U kunt ook kantoorartikelen bedrukken met uw logo en uitdelen aan uw medewerkers. Zij zullen dit zeker waarderen. De zakelijke geschenken kunnen variëren van handige standaards voor op het bureau tot praktische notitieboekjes. Daarnaast is het ook leuk om uw medewerkers te verrassen met persoonlijke geschenken, zoals bedrukte mokken met de namen van uw collega’s. Dankzij dit persoonlijke geschenk zullen uw medewerkers zich zeker gewaardeerd voelen en zijn zij meer betrokken bij de organisatie. 

Tip: laat al uw kantoorartikelen bedrukken met uw logo. Zo komt uw huisstijl overal terug en krijgt uw organisatie een professionele uitstraling.

Zakelijke relatiegeschenken die passen bij uw boodschap

Voor iedere gelegenheid vindt u een altijd passend geschenk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe schrijfmap of pennenset als zakelijk geschenk voor uw partners. Zeer raadzaam om te geven omdat deze items vaak weer gebruikt worden op het eigen kantoor. Iets dat de zichtbaarheid van de relatiegeschenken ten goede komt en dus zorgt voor meer bereik. Het kan zelfs zo zijn dat het betreffende item wordt doorgegeven aan iemand anders, waardoor dit bereik nog meer wordt vergroot. Naast de vele zakelijke geschenken vindt u ook andere praktische en alledaagse kantoorartikelen. Zo kunt u uw medewerkers bijvoorbeeld voorzien van bedrukte calculators, bureauklokken en post-its. Hiermee creëert u betrokkenheid bij de medewerkers en laat u zien hoeveel u hen waardeert. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment in zakelijke geschenken voor uw partners of medewerkers. 

Kantoorgeschenken voor ieder moment

Doordat kantoorartikelen het hele jaar door worden gebruikt, zijn dit soort relatiegeschenken geschikt voor ieder moment. Hierbij kunt u denken aan kleine gelegenheden als een training tot aan grootse evenementen zoals een beurs. Uiteraard is dit wel altijd afhankelijk van het soort kantoorartikel. Zo is het geven van notitieblokken en pennen ideaal voor tijdens een cursus en zijn muismatten leuk om weg te geven aan nieuwe klanten op de beurs. 

Kantoorartikelen met logo bedrukken? Bestel eenvoudig online

Of u uw zakelijke geschenken nu met logo of met tekst wilt laten bedrukken, u bestelt deze online in slechts een paar stappen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven hoe u de kantoorartikelen wilt bedrukken. Na uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo ziet u precies hoe uw bedrukte kantoorartikelen eruit komen te zien. Wij zorgen er altijd voor dat uw opdracht tot in de puntjes wordt verzorgd. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor een persoonlijke advies op maat.