Lippenbalsem bedrukken

Mond-tot-mond reclame is de beste marketing voor je bedrijf. Lippenbalsem bedrukt met logo van jouw bedrijf is hiervoor het perfecte promotiemiddel! Laat lippenbalsem bedrukken met een pakkende slogan om de aandacht te trekken en je naamsbekendheid te vergroten. Met deze smaakmakende giveaway hangt iedereen binnenkort aan jouw lippen en vliegt de omzet omhoog.

Sorteer op

5 producten

Lippenbalsem Bol
Vanaf
€ 0,62
  • Opvallend promotieartikel
Lippenbalsem Eco
Vanaf
€ 1,10
Lippenbalsem Lipcare
Vanaf
€ 0,38
(24)
Topper
  • Biedt bescherming
Lippenbalsem spf20
Vanaf
€ 1,16
Lippenbalsem met pepermunt
Vanaf
€ 0,68
(4)
  • Circa 40 suikervrije pepermuntjes

Lippenbalsem met bedrukking 

Staat jouw onderneming binnenkort op een beurs om nieuwe leads te genereren? Organiseer je zelf een evenement? Zorg voor een onvergetelijke ervaring en schenk jouw relaties een origineel relatiegeschenk. Met bedrukte lippenbalsems profiteer je van een tastbaar bereik. De gepersonaliseerde lippenbalsem zelf is zacht maar zorgt voor keiharde cijfers! De lippenbalsems met opdruk zijn praktische geschenken die dagelijks door jouw relaties gebruikt zullen worden. Hierdoor komt je logo en/of tekst vaak in beeld, waardoor je naamsbekendheid wordt vergroot. Laat vandaag nog je lippenbalsems bedrukken met jouw logo en/of tekst en profiteer van ‘mond-tot-mond’ succes.

Lippenbalsem bedrukt met logo als originele giveaway

Lippenbalsems zijn praktische relatiegeschenken met bedrukking die je weg kunt geven aan iedere doelgroep en op ieder moment. Veel mensen hechten belang aan persoonlijke verzorging en jouw wellness relatiegeschenk komt daarbij als geroepen. Schenk je relaties een leuke lippenbalsem met logo en/of tekst zodat zij in het vervolg aan jouw lippen hangen. Wat ook handig is: lippenbalsem is een compact promotiemiddel. Dit betekent dat je tijdens een weggeefmoment veel leads of bestaande relaties blij kunt maken met een gepersonaliseerde lippenbalsem. Daarom kun je bij Van Helden Relatiegeschenken dan ook grote oplagen lippenbalsem bedrukken vanaf slechts 0,32 per stuk.

Verras jouw relaties met een gepersonaliseerde lippenbalsem op het juiste moment

Pak het slim aan en zet de lippenbalsem met bedrijfslogo in wanneer mensen deze ook echt goed kunnen gebruiken. Schenk bijvoorbeeld een bedrukte lippenbalsem met SPF-bescherming voordat klanten, zakenrelaties en prospecten op skivakantie gaan. Relaties hebben op dat moment verzachtende verzorging nodig en dan is jouw business ineens de redder in nood. Ook in de zomer is de lippenbalsem geen overbodige luxe. De lippen zijn erg dun en hebben extra bescherming nodig tegen zonlicht. Jouw relaties zullen de bedrukte lippenbalsem stick dagelijks gebruiken om zichzelf te verzorgen en beschermen. Je bedrijfsnaam zal iedere keer in beeld komen. 

Verschillende soorten te bedrukken lippenbalsem met extra gadgets

In het assortiment vind je diverse soorten promotielippenbalsem. De meeste te bedrukken lippenbalsem zijn te bedrukken in fullcolour waardoor opdruk in de kleuren van jouw huisstijl eenvoudig is. De relatiegeschenk lippenbalsems zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo is de standaard lippenbalsem stick in 11 verschillende kleuren beschikbaar. Wil je de lippenbalsem stick inzetten om bestaande relaties een opfrisser te geven? Herinner klanten aan jouw business door ze een praktische lippenbalsem met pepermuntjes te geven. Of laat de superhandige lippenbalsem met lanyard bedrukken die je relaties om de nek kunnen dragen en ook nog sleutels aan kunnen hangen.

Laat de lippenbalsems met bedrukking maar rollen

Eén van de favorieten onder de relatiegeschenk lippenbalsems is toch wel de lippenbalsembol. De te bedrukken lippenbalsem in ronde uitvoering licht fijn in de hand en wordt gemakkelijk opengedraaid. Door het opvallende design zullen mensen ook sneller een blik werpen op de lippenbalsem met logo. En dat is precies wat jij wil! Relaties blij maken en naamsbekendheid vergroten. Een andere multi-inzetbare lippenbalsem met bedrijfslogo is de Eco balsem. Deze weggever is vooral interessant wanneer je wilt benadrukken dat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor jouw bedrijf belangrijk is. Laat de Eco lippenbalsem bedrukken met een slimme slogan en sla twee vliegen in één klap.

Lippenbalsem relatiegeschenk: een persoonlijk geschenk

De lippenbalsem is niet alleen een praktisch maar ook een persoonlijk relatiegeschenk dat door iedere relatie gewaardeerd zal worden. Persoonlijke geschenken doen het over het algemeen erg goed als relatiegeschenk. Helemaal wanneer je deze laat bedrukken met een unieke boodschap en jouw logo. De persoonlijke lippenbalsems zijn uitstekend te combineren met andere bedrukte home en beauty artikelen zoals rituals pakketten met bedrukking en verzorgingsartikelen met opdruk

Bestel jouw lippenbalsem met opdruk eenvoudig online

Jouw lippenbalsem met bedrukking bestel je bij Van Helden heel eenvoudig online. Tijdens je bestelling kun je ons precies aangeven wat het gewenste aantal en kleur is. Uiteraard kun je hier ook op je eigen gemak aangeven hoe jij de lippenbalsem wilt bedrukken. Je ontvangt altijd een digitale drukproef van de relatiegeschenk lippenbalsem. Zo kun je precies zien hoe het artikel eruit komt te zien met de door jou gekozen bedrukking erop. Wil je de bedrukking van de lippenbalsem toch nog aanpassen? Dat kan zonder problemen. Ook kun je meerdere oplagen lippenbalsems bedrukken met verschillende slogans.

Ontvang persoonlijk advies op maat betreft jouw lippenbalsem relatiegeschenk

Kom je er niet helemaal uit en wil je van ervaringsdeskundigen graag weten op welke manier jij de bedrukte lippenbalsems het best kunt inzetten? Of heb je een verassend idee om lippenbalsems te bedrukken en ben je benieuwd of Van Helden dit voor je kan realiseren? Wij zijn expert in relatiegeschenken en nemen graag de rol van facilitaire partner aan. 

Neem dan contact op met ons ervaren team. Naast advies kunnen wij je tevens voorzien van een sample en/of vrijblijvende offerte. Zo maak je optimaal gebruik van je lippenbalsem giveaway. Ook weet je van tevoren precies wat je bestelt en kom je nooit voor verrassingen te staan.