Tassen & reisartikelen bedrukken

Tassen en reisartikelen bedrukt met uw logo en/of tekst

Dankzij handige en bedrukte tassen dragen uw relaties uw logo altijd bij zich. Handig voor de wekelijkse boodschappen, maar ook zeker tijdens een zakenreis of voor de vakantie. Daarnaast kunt u uw relaties voorzien van nuttige en praktische reisartikelen. Dit zullen zij zeker waarderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeer handige USB car charger voor extra power? Of de Rollor suitroller voor een kreukvrij pak?

(391 artikelen gevonden)

Pagina's

Bekijk alle reisartikelen en diverse tassen online

Onder categorie ‘Tassen & Reizen’ vindt u diverse tassen. Zo worden er boodschappentassen, katoenen tassen, rugzakken en schoudertassen aangeboden. Maar ook tassen speciaal voor op reis, zoals heuptassen, koeltassen, reistassen, sporttassen, toilettassen, koffers en trolleys. Kortom, een breed assortiment waardoor er altijd wel een passend item bij zit die bij u, uw bedrijf en/of ontvanger past. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende producten met elkaar te combineren. Zo kunt u de ontvanger een compleet pakket aan reisartikelen schenken. Bijvoorbeeld als één van uw medewerkers voor langere tijd een verre reis gaat maken. Bent u op zoek naar aanvullende geschenken? Neem dan een kijkje bij de praktische reisartikelen. Hiermee maakt u de reis compleet en dat is ook zeker een verrassing voor al uw relaties!

Vergroot uw naamsbekendheid met reisproducten en tassen

Met de bedrukte reisartikelen bereikt u niet alleen uw relaties, maar ook hun reisgezelschap en medereizigers. Uw naamsbekendheid wordt op deze manier eenvoudig vergroot. Val extra op door niet alleen uw logo erop te laten bedrukken, maar ook een leuke, originele en/of persoonlijke kreet. Lees hier meer over het aanleveren van uw logo en bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, of neem een kijkje bij de bedrukkingstechnieken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Bestel bedrukte tassen en reisartikelen eenvoudig en snel online!

Doordat Van Helden een eigen productie en drukker afdeling heeft, kunnen aangevraagde producten snel bij u geleverd worden. Voor u is het een kwestie van een keuze maken. Bedenk alvorens de bestelling goed welk reisartikel goed bij u bedrijf past maar natuurlijk ook bij de ontvangers. Denk tevens aan een mooie bedrukking. Dit kan in de vorm zijn van uw logo, bedrijfsnaam of mooie persoonlijke tekst. Heeft u eenmaal een gewenst product gevonden? Geef dan de kleur aan (indien mogelijk), het aantal dat u wilt afnemen en voilà, wij gaan zo snel mogelijk met uw bestelling aan de slag. Heeft u alsnog vragen en/of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!