Gereedschap & veiligheidsartikelen bedrukken

Met reclame gereedschap “werkt” u aan uw relaties. Bedrukte gereedschap en veiligheidsartikelen komen altijd van pas. Bekijk ons assortiment en verras uw relaties met een uniek relatiegeschenk!

(170 artikelen gevonden)

Pagina's

Gepersonaliseerd gereedschap voor een groot bereik

Gereedschap is een praktisch relatiegeschenk dat bij iedere klus boven water wordt gehaald. Of het nu om een klein klusje gaat of een grote verbouwing, met bedrukt gereedschap slaat u de spijker op zijn kop. Helemaal wanneer u het gereedschap met logo en/of tekst laat bedrukken. Door het frequent gebruik van het gereedschap komt de bedrukking herhaaldelijk in beeld, waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere bedrukbare rolmaten, zakmessen met bedrukking en complete gereedschapssets met opdruk! Laat uw gereedschapsrelatiegeschenk bedrukken met een persoonlijke boodschap zoals: “zet ‘m op handige Harry” of een andere leuke tekst, en zorg ervoor dat u niet snel vergeten wordt!

Ruime keuze uit bedrukbare veiligheidsartikelen

In het assortiment vindt u ook talloze veiligheidsartikelen met bedrukking waarmee u de veiligheid in uw omgeving en die van uw relaties kunt stimuleren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukbare EHBO set of veiligheidsvesten met bedrukking? Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje; hoe voorzichtig men ook is, soms kan het mis gaan. Dan kunnen uw veiligheidsgeschenken zeker goed van pas komen. Bovendien stimuleert u zo niet alleen de veiligheid, maar verhoogt u ook uw naamsbekendheid! Uw relaties zullen u nog lang blijven herinneren en komt uw naam op een positieve manier in beeld. 

Bestel uw gereedschap en veiligheidsartikelen eenvoudig online

Net als de andere bedrukbare relatiegeschenken in ons assortiment zijn al uw gereedschappen en veiligheidsartikelen direct en eenvoudig online te bestellen. Heeft u precies gevonden waar u naar op zoek was? Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot kleur, aantallen etc. Wilt u uw gereedschap of veiligheidsartikel bedrukken in een speciale kleur? Bedrukking in uw PMS kleuren is bij Van Helden ook mogelijk! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas nadat u hier akkoord op heeft gegeven zullen wij het bedrukkingproces starten. 

Heeft vragen of wilt u meer weten over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 – 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat