Veiligheidsartikelen bedrukken

Een ongelukje zit ik een klein hoekje. Door middel van bedrukte veiligheidsartikelen kun jij jouw relaties de helpende hand bieden en tegelijkertijd de resultaten van je bedrijf naar de top helpen. Target de massa met pleistercassettes met logo of verras je zakelijke partners met complete EHBO-koffers in de huisstijl van jouw organisatie.

Sorteer op

1 product

Schrijfmap Kurk A5
Vanaf
€ 6,32
Duurzaam

Bedrukte veiligheidsartikelen als relatiegeschenk voorop de werkvloer

Veiligheid staat altijd voorop, ook op de werkvloer. Stimuleer de veiligheid in uw omgeving met bedrukte veiligheidsgeschenken. Zo kan een bedrukbare ehbo set niet ontbreken op de werkvloer. Iedere afdeling zou over een eigen ehbo kit moeten beschikken, zodat deze altijd tevoorschijn gehaald kan worden bij ongevallen. Om uw medewerkers hiervan bewust te maken kunt u iedereen ook een handige bedrukte pleisterdispenser schenken. Deze veiligheidsartikelen met opdruk zijn perfect om weg te geven op beurzen, of tijdens trainingen en brandoefeningen. Dankzij de ehbo sets en pleisters met opdruk zullen uw relaties steeds bewuster met veiligheid omgaan.

Veiligheidsartikelen met bedrukking voor extra veiligheid op de weg

Niet alleen op kantoor, ook op de weg is veiligheid een belangrijk aspect. Men stapt veel te vaak in de auto of op de fiets, zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. Help uw relaties een handje door ze te verrassen met een veiligheidshesje met opdruk. Deze kunnen zij in de auto houden voor ongevallen, maar het bedrukte veiligheidsvest is ook geschikt tijdens het hardlopen of fietsen. 

Om ervoor te zorgen dat uw relaties goed zichtbaar zijn op de fiets kunt u er ook voor kiezen om veiligheidslampen te bedrukken met uw naam en/of logo. Zo zullen zij ook in het donker goed zichtbaar zijn in het verkeer. U kunt de fietslampjes bedrukken met uw logo en/of tekst en inzetten als give away bij acties en evenementen.

Vergroot samen met veiligheid ook uw naamsbekendheid

Als u op zoek bent naar bedrukte gereedschap & veiligheid relatiegeschenken, dan bent bij Van Helden aan het juiste adres. Of u nu een slot met naam laat graveren of fietslampjes met logo bestelt, uw relaties zullen een veiligheidsgeschenk zeker waarderen. Bovendien stimuleert u hiermee niet alleen de veiligheid, maar u vergroot ook uw naamsbekendheid. Wist u bijvoorbeeld dat gezondheids- en veiligheidsproducten gemiddeld 5,2 maanden bewaard worden? Zo blijft u lang onder de aandacht!

Bestel bedrukte veiligheidsartikelen online

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw veiligheidsartikelen met bedrukken eenvoudig online bestellen. U kunt tijdens de bestelling precies aangeven wat uw bedrukkingswensen zijn. Tevens ontvangt u altijd  een gratis drukproef en komt u achteraf niet verrassingen te staan. Wij beginnen namelijk pas met drukken nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen. 

Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0344 - 640 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers geven graag persoonlijk advies en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.