• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Relatiegeschenken blog

Wereldhavendagen

Het festival dat in 1978 is begonnen met een ééndaags evenement viert nu zijn 40e verjaardag met een groots feest. Tijdens het eerste weekend van september, 1 t/m 3 september 2017,  staat Rotterdam weer helemaal in het teken van de haven. Mensen vanuit het hele land reizen af naar Rotterdam voor het grootste jaarlijkse maritieme festival en er is voor ieder wat wils.

Waterfles bedrukken

Nu meer dan ooit is het milieu van de aarde een actueel en veelbesproken onderwerp. Het klimaat is merkbaar en snel aan het veranderen, bossen verdwijnen en woestijnen groeien. Er leven gewoonweg te veel mensen op deze aarde, wat als resultaat heeft dat onze planeet de vraag van al deze personen niet meer aan kan. De grootste vervuiling op aarde is te wijten aan de ‘productie’ van vlees en zuivel, voor ons om te consumeren. Zouden we allemaal veganistisch gaan eten, dan zou dit een grote verandering met zich meebrengen. Men denkt vaak dat CO2-uitstoot van fabrieken en voertuigen de grootste vervuilers zijn, of dat we niet zuinig genoeg met water en elektriciteit omgaan. Deels is dit waar, want we kunnen altijd bewuster met onze voorzieningen omgaan.

Marketingmiddelen 2.0

Think-outside-the-box, een motto voor veel ondernemers en marketeers. Wanneer het gaat om de keuze van marketingmiddelen wordt er toch vaak in traditionele media gedacht. Maar wist u dat diverse relatiegeschenken multi-inzetbaar zijn en daardoor ook een bijzondere twist geven aan traditionele media. In dit artikel zetten wij 3 “innovatieve” relatiegeschenk marketingmiddelen op een rijtje.

Tassen bedrukken

Tassen worden door iedereen gebruikt. Zo dragen vrouwen doorgaans een handtas mee met hierin hun belangrijkste spullen. Ook nemen mensen volle tassen mee als ze uit gaan logeren of op reis gaan. Een tas komt dus altijd wel van pas! Een tas is tegenwoordig tevens een voorwerp die de blits mag maken. Er bestaan ontzettend veel mooie handtassen, rugzakken en grote tassen. Een tas is daarom een zeer geschikt relatiegeschenk. Bij iedereen komt het item namelijk wel van pas. Benieuwd naar onze drie best verkochte bedrukte tassen?

Zomergeschenken

Hoewel we de zomer zeer aangenaam gestart zijn, maakt de zon toch steeds vaker plaats voor bewolking en onweer. Dit is voor ons Nederlanders uiteraard niets nieuws. Wij kunnen, ongeacht het slechte weer, toch optimaal van de zomer genieten, bijvoorbeeld door indoor zwembaden en speeltuinen te bezoeken. En met deze vijf relatiegeschenken komt u zeker de wisselvallige zomer goed door.

Virtual Reality bril bedrukken

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Nieuwe generaties en millennials groeien ermee op en zijn niet anders gewend. Protheses kunnen 3D geprint worden en via virtual reality kun je ergens aanwezig zijn door thuis op de bank te zitten. Het zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen die niet alleen bijdragen aan ontspanning, maar ook aan veel beroepen, denk aan de medische wereld. De Virtual Reality bril is een uitstekend voorbeeld hiervan. Hier kunt u zich uren mee vermaken. Daarom is dit item de gadget van de maand bij Van Helden!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016