0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Trends in duurzame materialen

Steeds meer bedrijven willen hun ecologische footprint verkleinen. Ook voor hun relatiegeschenken willen zij minder vaak plastic gebruiken. Het aanbod van relatiegeschenken en promotionele artikelen van duurzame materialen wordt hierdoor steeds groter.

Ongebleekt karton is natuurlijk een oude bekende voor onder andere bedrukte schrijfmappen, –boekjes en pennen. Daarnaast maakte bamboe de afgelopen jaren een flinke opmars. We hebben tegenwoordig een flinke collectie van bamboe artikelen voor op kantoor en in de keuken.

Horecava relatiegeschenken

Deze week hebben we op de Horecava mogen staan. Hier hebben wij een heleboel ondernemers in de horeca mogen inspireren met de leukste relatiegeschenken voor de branche. Ook hebben we veel nieuwe trends en tips gedeeld met de bezoekers. Heb jij er niet bij kunnen zijn? Wij lichten alle trends van de Horecava nog een keer uit in deze blog.

Goede voornemens gadgets

Het nieuwe jaar is in volle gang. Hoe staat het nu me de goede voornemens die we 31 december met elkaar hebben afgesproken? Velen van ons zullen de handdoek al in de ring hebben gegooid, maar dat kunnen we veranderen. De drie meest genoemde voornemens zijn die voor een gezonde levensstijl, namelijk meer sporten, gezond eten en geen alcohol. Onze medewerkers zijn op zoek gegaan naar relatiegeschenken om deze drie voornemens extra lang vol te houden.

Terugblik relatiegeschenken 2019

Oliebollen, vuurwerk, champagne, alles staat klaar om het jaar knallend af te sluiten. Deze laatste dagen van het jaar zijn dan ook perfect om even terug te blikken op het afgelopen jaar. De leukste ontwikkelingen, relatiegeschenken en cases zetten wij in één overzicht. Een volle dosis inspiratie dus om het jaar mee af te sluiten!

Relatiegeschenken trends 2020

Het nieuwe jaar komt in zicht. Wat zijn de relatiegeschenken trends voor 2020? Ons team is even op zoek gegaan naar alle nieuwigheden voor het komende jaar en we kunnen je vast vertellen dat we heel veel leuks zijn tegengekomen. De meest interessante trends zullen wij in dit blogartikel voor je uitlichten.

Eindejaarsgeschenken! Ben je ook zo blij met je trouwe klanten en/of medewerkers? Een klein cadeau zegt zoveel meer dan 1.000 woorden. Maak ook een mooi gebaar aan het einde van het jaar en verras je personeel en klanten met onze unieke eindejaarsgeschenken. Laat je door Van Helden Relatiegeschenken inspireren. Wij helpen je graag aan een goede keuze en lichten daarom met plezier een aantal bijzondere eindejaarsgeschenken in ons assortiment aan je toe.

Terug naar boven