0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Kerstgeschenk thuiswerkers

Hoewel we nog genieten van de nazomer, moeten we ook langzaamaan weer nadenken over het juiste kerstgeschenk voor ons personeel. Kerstpakketten uitdelen tijdens een kerstborrel zit er hoogstwaarschijnlijk in verband met Covid-19 niet in. Maar wat kunnen we dan wel doen om toch voor die gezellige kerstsfeer te zorgen op afstand. Wij geven je maar al te graag tips.

Hygiëne artikelen bedrukken

Het is een zeer onzekere tijd. Al maanden gaan wij samen de strijd aan tegen Covid-19. Ons grootste wapen tegen de virus is goede hygiëne en voldoende afstand. Ieder individu probeert zich hier zo goed mogelijk aan te houden en gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen. De meest belangrijke hulpmiddelen die helpen bij een goede hygiëne lichten wij speciaal voor jou uit in dit blogartikel.

Verkoelende relatiegeschenken

Het tropisch genieten deze zomer met temperaturen boven de 30 graden. De heerlijke zomerzon kan nog zo lekker zijn, het is goed om in deze tijd ook verkoeling op te zoeken. Veel mensen reizen hiervoor af naar het strand of zijn te vinden in het bos. Maar verkoeling is ook te vinden in je eigen tuin of omgeving. Hoe je dit kunt doen om een leuke en unieke manier, dat vertellen we je in dit blogartikel.

Relatiegeschenken kleine oplage

Het is volop zomer. Normaal gesproken stond de zomer vol met festivals, maar dit jaar is dat even anders. Gelukkig kunnen we langzaamaan weer opstarten en mogen we kleinschalige evenementen bezoeken. Organiseer jij binnenkort een buurtfeest, mini festival of ander evenement, dan geven wij je graag een paar tips om jouw kleinschalige evenement onvergetelijk te maken.

Parkerpennen bedrukken

De Parker pennen; iedereen kent deze iconische pennen wel. Het stijlvolle design van de Parker pennen doet het inkt vloeien over het papier en biedt een luxueus schrijfgenot. Door de jaren heen is de Parker pen steeds populairder geworden, zo ook binnen de relatiegeschenken branche. Het is een elegante en luxe relatiegeschenk om weg te geven aan zakenpartners en relaties.

Vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen week mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook jouw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor jou de meest leukste items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.

Terug naar boven