0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Tekenartikelen bedrukken

Kent je dat gevoel? Door te tekenen voel je je toch een klein beetje een kunstenaar. Ook kinderen ervaren dit gevoel. Zij kunnen uren bezig zijn met tekenen en kleuren. Ieder kleurtje brengt weer een ander gevoel mee en zij zullen na afloop vol trots hun kunstwerk presenteren. Creativiteit is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van een kind. Hierdoor zijn tekenartikelen als relatiegeschenk ook erg in populariteit gestegen. Maar wanneer geef je dit relatiegeschenk nu weg? Wat is hét perfecte moment? Wij zetten de drie beste momenten om tekenartikelen weg te geven op een rijtje.

Najaarsgeschenken

Heeft u het ook gemerkt? Langzaamaan nemen we afscheid van de zomer waarbij onze dagen steeds korter worden. Het najaar komt eraan. Maar niet getreurd. Het najaar brengt genoeg moois met zich mee. Denk aan de prachtige gekleurde bossen, dwarrelende bladeren, warme chocolademelk en een lading prachtige najaarsgeschenken die u in kunt zetten als promotieartikel of relatiegeschenk. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor het najaar op een rijtje.

Duurzame dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, een dag dat het thema duurzaamheid extra in de kijker wordt gezet. Speciaal voor deze dag hebben wij de drie beste en meest unieke duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet. We vertellen u niet alleen de in’s en out’s van de geschenken, maar ook welk impact u hiermee maakt wanneer u ze cadeau geeft aan uw doelgroep.

Agenda bedrukken

Een papieren agenda, is dat nog wel van deze tijd vraagt menig mens zich af. Wij denken van wel. De fysieke agenda is in de afgelopen jaren toch weer in populariteit gestegen en dat heeft zo zijn redenen. Jong en oud schaft de agenda toch steeds vaker aan en we zien ze steeds vaker terug in het dagelijks leven. Waarom de agenda’s weer helemaal hot zijn, dat vertellen wij u in dit blog artikel.

Voordelig relatiegeschenken inkopen

Niemand geeft graag te veel uit en zeker voor een marketeer is het budget ontzettend belangrijk. Uit iedere euro dient zoveel mogelijk rendement gehaald te worden. Bij de aanschaf van relatiegeschenken is dat niet anders. Daarom is het erg van belang om een goede en doordachte keuze te maken en vooral om zo voordelig mogelijk uw inkopen te doen. Hoe u dit het beste doet? Dat vertellen wij u in dit artikel.

Huisstijl in de organisatie

Uw huisstijl is een verlengstuk van de identiteit die u als organisatie wilt uitstralen. Het bepaalt ook voor een groot deel hoe uw doelgroep u ziet en heeft dus een groot effect op uw imago. Het huisstijl uit zich op allerlei manieren. Hoe u uw huisstijl kunt doortrekken in uw gehele organisatie en zo met een professionele uitstraling naar buiten kunt treden, vertellen wij u in dit artikel.

Terug naar boven