• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Vierdaagse promotieartikelen

De vierdaagse staat weer voor de deur. Van 17 t/m 20 juli maken de wandelaars zich klaar om minimaal ruim 127 kilometer af te leggen. Het evenement trekt niet alleen vele lopers, maar ook veel toeschouwers. Een goed moment om als (lokale) ondernemer aan uw naamsbekendheid te werken. Met deze leuke en praktische promotieartikelen komt u al een heel eind.

Gadgets bedrukken

De zomer is een perfecte periode om een groot bereik te creëren. Wanneer u in de zomer relatiegeschenken wilt inzetten, is de keuze van het geschenk nog belangrijker. Het is belangrijk om voor een geschenk te kiezen die de hele zomer en ook daarna nog gebruikt kan worden door de ontvanger. Wij zetten drie gadgets voor deze zomer in één handig overzicht.

Campingartikelen

Kamperen kan op allerlei manieren. Terwijl de één avontuurlijk rondtrekt met een tentje kiest de ander juist weer voor een luxe glamping. Maar of u nu voor het één of het ander kiest, de basis benodigdheden zijn altijd hetzelfde. Wij zetten de 5 meest ideale persoonlijke accessoires voor op de camping op een rijtje.

Zomer weggever

Het is officieel zomer. Voor velen dé tijd voor vakantie, uitstapjes, barbecueën met vrienden en familie en vooral genieten van de vele zonuren. Ook voor de ondernemer is dit een uitstekend moment om aan de naamsbekendheid te werken. Door de inzet van zomerse relatiegeschenken geniet u altijd van een groot bereik. Vraagt u zich af hoe? Wij geven u een aantal tips.

Wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Fiets naar je werk dag

Op 31 mei is het nationale Fiets naar je Werk Dag. Dit nationale evenement is in het leven geroepen om het zakelijk fietsen onder de aandacht te brengen. De doelstelling van deze dag is dan ook op zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten komen. Maar hoe kunt u dit het beste doen. Wij geven u een aantal tips om het Fietsen naar je Werk te stimuleren.

back to top