0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Wereldwaterdag

Op 22 maart 2019 is het Wereldwaterdag. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan de plastic soep in de rivieren en oceanen. Op allerlei locaties worden activiteiten georganiseerd om dit op te schonen en het effect dat men hierop heeft kenbaar te maken. Wat kunt u als ondernemer doen en welke middelen zet u hiervoor in? Wij geven u een lijst met de beste marketingtools voor Wereldwaterdag.

Waterflessen

Dat de bedrukte waterfles in dit rijtje staat is geen verrassing. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet als marketingtool om het drinken van kraanwater te bevorderen en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Paraplu relatiegeschenk

Een paraplu is een praktisch artikel, waar iedere doelgroep wat aan heeft. Zeker in ons eigen kikkerlandje is de paraplu geen overbodige luxe. Dit is ook de reden waarom een bedrukte paraplu perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. Wil u ook een paraplu weggeven aan uw relaties? Wij vertellen u in dit artikel precies hoe u dat kunt doen.

Carnaval weggevers

Het is bijna carnaval! Hét moment om uw naam op de kaart te zetten in het Zuiden van ons land. Carnaval gaat gepaard met feest, gekheid, plezier en heel veel weggevertjes. Denk hierbij aan snoepgoed die van de wagens gegooid worden, flesopeners die uitgedeeld worden en t-shirts en polsbandjes voor verenigingen. De drie meest feestelijke weggevertjes zetten wij voor u op een rijtje.

Relatiegeschenken voorjaar

De dagen worden weer wat langer en komend weekend genieten we al van een heerlijk lente zonnetje. Tijd om als ondernemer en fris en fruitige start te maken dit voorjaar. Laat u zelf zien bij uw doelgroep en maak hiervoor slim gebruik van bedrukte relatiegeschenken. In dit blogbericht geven wij u 5 tips cadeau om succesvol het voorjaar in te gaan.

Zeepje bedrukken

Voor veel ondernemers is de zoektocht naar de beste relatiegeschenk niet altijd gemakkelijk. Madeleine, trouwambtenaar kroop voor het kiezen van de juiste give-away in de huid van haar klanten. Het was een moeilijke zoektocht, maar met de hulp van onze collega Stephan zijn ze tot een prachtig geschenk gekomen. Het hele verhaal van Madeleine, trouwambtenaar leest u hier.

Gadgets bedrukken

Iedere tech-liefhebber kan zijn hart ophalen met dit lijstje. Het assortiment relatiegeschenken is flink uitgebreid met de leukste en origineelste gadgets van deze tijd. De combinatie van verschillende functionaliteiten maken het een uniek item, waar iedereen van zal houden. Wij zetten speciaal voor u de meest luxe must-have gadgets op een rijtje.

Terug naar boven