• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Eindejaarsborrel

De eindejaarsborrel is een gezellig samenzijn van collega’s, klanten en partners. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gesproken over de afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. In een informele setting wordt het afgelopen jaar afgesloten. Organiseert u dit jaar ook een eindejaarsborrel? Om u een handje te helpen zetten wij alle noodzakelijke ingrediënten voor een eindejaarsborrel op een rijtje.

Marketingtrends

Om een goede marketingplan op te stellen voor 2018 is het goed om te weten wat de trends voor het komende jaar zijn. Hoewel we de afgelopen jaren veel meer een verschuiving naar online hebben gezien, wordt er nu veel meer een balans gezocht tussen online en offline. Hierbij speelt datagedreven marketing en personalisatie een grote rol. De drie belangrijkste trends voor 2018 zetten wij in één handig overzicht.

Relatiegeschenken autobranche

In de autobranche worden er veel geschenken weggegeven. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor geslaagden bij rijscholen, een leuke gadget die de klanten ontvangen bij hun garage of een leuk artikel dat uw relaties herinnert aan de aankoop van hun auto. De mogelijkheden in de autobranche zijn eindeloos en er zijn veel passende geschenken die u kunt weggeven. Wij zetten de populairste relatiegeschenken voor de autobranche voor u op een rijtje.

Top 7 goedkope relatiegeschenken

Het jaar loopt ten einde, wat betekent dat iedereen druk bezig is met het inslaan van Sinterklaascadeaus en Kerstgeschenken. Voor veel bedrijven is het de drukste tijd van het jaar waarin gaat blijken of de jaardoelstelling wordt gehaald. Maar het is ook de tijd waarin plannen voor het volgende jaar worden gemaakt: financieel zal er worden gekeken naar het budget dat is uitgegeven. Heeft u nog wat over? Dan is dit hét moment om het te spenderen!

Sinterklaascadeautjes voor in de schoen

Op zaterdag 18 november 2017 zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland. De goedheiligman komt dit jaar aan in Dokkum. Natuurlijk zitten veel kinderen met smart te wachten op deze dag, omdat dan de mooiste tijd van het jaar weer aanbreekt: die van lekker veel cadeaus en snoep! Dat begint met het zetten van de schoen. Maar wat stopt u, als hulpsinterklaas, dit jaar in het schoentje?

Marketingmix

Het is einde van het jaar is niet alleen feest, maar is ook het moment om eens kritisch te kijken naar uw marketinginzet. De bepaling en invulling van uw marketingkanalen bepalen voor een groot deel de effectiviteit van uw marketingcampagnes. De slimme ondernemer weet wel creatief om te gaan met het marketingbudget en de invulling daarvan. Bijvoorbeeld door uw kanalen gesegmenteerd in te zetten door middel van big data of door relatiegeschenken met een lange levensduur in te zetten voor uw branding. Wij gaan in dit blogartikel in op dat laatste en vertellen u alles over de creatieve inzet van relatiegeschenken.

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016