Bekijk ons aanbod mondkapjes en laat deze bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondkapjes

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Relatiegeschenken zijn een mooi gebaar naar je medewerkers, zakenrelaties en klanten toe. Wist je dat je naast een bedrukking van je logo of tekst ook je relatiegeschenken kan laten personaliseren? En wist je dat gepersonaliseerde relatiegeschenken langer gebruikt worden door de ontvanger en daardoor jouw naam ook langer in beeld blijft? Het personaliseren van relatiegeschenken is zeer effectief bewezen en wij zetten maar al te graag alle mogelijkheden voor personaliseren voor je op een rijtje.

Duurzame verhalenvertellers

Sam werd tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. Daar moest iets aan veranderd worden, dacht Sam en voor we het wisten werd Correctbook geboren. Sam is samen met veel andere ondernemers een verhalenverteller, die de wereld wilt verbeteren met unieke producten die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk. Benieuwd naar deze verhalenvertellers? In dit artikel lichten wij ze allemaal uit.

Herfstgeschenken

De donkere dagen komen er weer aan en we kunnen ons klaarmaken voor regenachtige dagen. Niet bepaald het moment om aan je branding te werken? Of toch wel? Wij zien zeker kansen voor grote promotieacties waarmee je jouw naamsbekendheid kunt verhogen. Hoe je dit kunt doen en welke items je daarvoor nodig hebt. Dat vertellen wij je in dit blogartikel.

Kerstgeschenk thuiswerkers

Hoewel we nog genieten van de nazomer, moeten we ook langzaamaan weer nadenken over het juiste kerstgeschenk voor ons personeel. Kerstpakketten uitdelen tijdens een kerstborrel zit er hoogstwaarschijnlijk in verband met Covid-19 niet in. Maar wat kunnen we dan wel doen om toch voor die gezellige kerstsfeer te zorgen op afstand. Wij geven je maar al te graag tips.

Hygiëne artikelen bedrukken

Het is een zeer onzekere tijd. Al maanden gaan wij samen de strijd aan tegen Covid-19. Ons grootste wapen tegen de virus is goede hygiëne en voldoende afstand. Ieder individu probeert zich hier zo goed mogelijk aan te houden en gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen. De meest belangrijke hulpmiddelen die helpen bij een goede hygiëne lichten wij speciaal voor jou uit in dit blogartikel.

Verkoelende relatiegeschenken

Het tropisch genieten deze zomer met temperaturen boven de 30 graden. De heerlijke zomerzon kan nog zo lekker zijn, het is goed om in deze tijd ook verkoeling op te zoeken. Veel mensen reizen hiervoor af naar het strand of zijn te vinden in het bos. Maar verkoeling is ook te vinden in je eigen tuin of omgeving. Hoe je dit kunt doen om een leuke en unieke manier, dat vertellen we je in dit blogartikel.

Terug naar boven