0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Horeca artikelen 2021

Heb jij een café of restaurant en is jouw terras al open? Jouw klanten staan waarschijnlijk te springen om een bezoek te brengen aan jouw zaak. Iedereen verlangt weer naar dat biertje op het terras. Maak het bezoek aan jouw zaak onvergetelijk dankzij het gebruik van leuke aankleding en weggevertjes. Wat zijn de toppers in de horecabranche? Dat ontdek je in dit artikel.

Waterflessen bedrukken

Dat we voldoende water moeten drinken voor onze gezondheid is een feit dat bij vele bekend is. Ondanks dat veel mensen dit weten, blijft het soms moeilijk om ook echt 1,5 tot 2 liter water te drinken op een dag. Dat komt omdat we vaak druk en onderweg zijn. Een waterfles is hier een goed hulpmiddel voor. Maar met zoveel verschillende waterflessen op de markt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is een passende waterfles voor je doelgroep te vinden. Wij zullen je proberen op weg te helpen in dit blogartikel.

Het is heerlijk zonnig en we merken allemaal dat de lente langzaamaan zijn intrede maakt in ons land. Alles staat in het begin van hun bloei. De lente is ook het moment dat steeds meer mensen naar buiten gaan. Hetzij om te genieten van een picknick in de zon of om heerlijk te sporten in de frisse buitenlucht. Maar wist je ook dat dit hét perfecte moment is om aan je naamsbekendheid te werken. Met behulp van relatiegeschenken kun je op een leuke en effectieve manier je doelgroep bereiken. Hoe dat precies werkt, dat vertellen we je in dit blogartikel.

Sportgeschenken

Vitaliteit en het welzijn van medewerkers is een belangrijk speerpunt in veel organisaties. Veel ondernemers hebben hier al stappen in ondernomen met vitaliteitapps, fruit op het werk en nog veel meer. Helaas in de tijden van thuiswerken wordt het steeds lastiger om men te stimuleren om gezond te leven en meer te bewegen tijdens het werk. Wij geven je een aantal tips hoe je de vitaliteit van je medewerkers ook thuis kunt stimuleren.

Paasgeschenken

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze vrolijke feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een heerlijke paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. Dit jaar zal het met alle coronamaatregelen toch iets anders verlopen. Toch kan jij als organisatie ervoor zorgen dat Pasen niet onopgemerkt voorbijgaat. Hoe je dat doen? Dat vertellen wij je maar al te graag.

Pasen is niets zonder chocolade en met name paaseieren mogen niet ontbreken op deze dagen. Schenk je relaties daarom een kleurrijk paasgeschenk cadeau gevuld met lekkernijen. Dit geeft direct een vrolijk lente gevoel en bovendien geeft het je relaties iets om van te smullen. Dat is altijd wel een goed idee!

Duurzaam relatiegeschenk

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van je onderneming, dan wil je maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in je volledige bedrijfsvoering. Heb je dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor je zakenpartners ook tastbaar duidelijk dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vindt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omarmen brengt uitdagingen met zich mee, maar je mag best trots zijn op elke stap die je in de duurzame richting zet. Door voor ecologische relatiegeschenken te kiezen, maak je zichtbaar dat het onderwerp je nauw aan het hart ligt.

Terug naar boven