0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Nominatie leverancier van het jaar

De afgelopen maanden hebben we als ondernemer veel moeten doormaken, maar er zitten gelukkig ook mooie momenten in deze maanden. Eén van die mooie momenten is onze nominatie voor de titel Leverancier van het Jaar 2021 - Best Online Performance bij branchevereniging PPP. Wij zijn er ontzettend trots op en hebben jullie stemmen nodig om te winnen.

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven je de beste alternatieven om in te zetten.

Festival weggevertjes

De evenementen mogen weer doorgaan. Dat is nog eens feest. Niet alleen voor alle organisatoren die hier extra hard voor werken, maar ook voor alle mensen die hier op smart hebben zitten wachten. Een festival, feest of ander evenement gaat natuurlijk gepaard met de leukste promotieartikelen, zoals bedrukte zonnebrillen, strandballen die door het publiek gaan en nog veel meer. Wij zetten de vijf leukste promotieartikelen voor jouw evenement op een rijtje.

Dopper wave

Dopper zul je ongetwijfeld kennen. Zij zijn niet alleen de organisatie achter de trendy Dopper drinkfles, maar zetten zich ook keihard in om het single-use plastic tegen te gaan en daarmee schonere oceanen te kunnen realiseren. Onlangs hebben wij vol trots de Dopper Wave pledge getekend. Met het tekenen van deze pledge, wordt de bewustwording en impact van het gebruik van herbruikbare flessen nogmaals onderstreept. Wat deze pledge precies inhoud vertellen we je graag.

Terug naar kantoor

Na een lange periode van thuiswerken, staan werknemers weer te springen om terug naar kantoor te gaan. Een andere omgeving, collega’s om je heen en uiteraard de koffie. Met de nieuwe versoepelingen in zicht komt het ook steeds dichterbij om terug naar kantoor te gaan. Heet jouw medewerkers op een unieke manier welkom en motiveer ze om weer samen aan het werk te gaan op kantoor. Wij geven je 3 tips waarmee je dit op een perfecte manier in kan zetten.

Horeca artikelen 2021

Heb jij een café of restaurant en is jouw terras al open? Jouw klanten staan waarschijnlijk te springen om een bezoek te brengen aan jouw zaak. Iedereen verlangt weer naar dat biertje op het terras. Maak het bezoek aan jouw zaak onvergetelijk dankzij het gebruik van leuke aankleding en weggevertjes. Wat zijn de toppers in de horecabranche? Dat ontdek je in dit artikel.

Terug naar boven