0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Paasgeschenken

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze vrolijke feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een heerlijke paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. Dit jaar zal het met alle coronamaatregelen toch iets anders verlopen. Toch kan jij als organisatie ervoor zorgen dat Pasen niet onopgemerkt voorbijgaat. Hoe je dat doen? Dat vertellen wij je maar al te graag.

Pasen is niets zonder chocolade en met name paaseieren mogen niet ontbreken op deze dagen. Schenk je relaties daarom een kleurrijk paasgeschenk cadeau gevuld met lekkernijen. Dit geeft direct een vrolijk lente gevoel en bovendien geeft het je relaties iets om van te smullen. Dat is altijd wel een goed idee!

Duurzaam relatiegeschenk

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van je onderneming, dan wil je maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in je volledige bedrijfsvoering. Heb je dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor je zakenpartners ook tastbaar duidelijk dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vindt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omarmen brengt uitdagingen met zich mee, maar je mag best trots zijn op elke stap die je in de duurzame richting zet. Door voor ecologische relatiegeschenken te kiezen, maak je zichtbaar dat het onderwerp je nauw aan het hart ligt.

Duurzaam beleid

Consumenten worden kritischer met de jaren. Bij de aanschaf van producten geven ze steeds meer aandacht aan het duurzame aspect. Millennials (geboren tussen 1981 en 1996) willen kopen bij bedrijven die milieubewust en duurzaam zijn. Wetende dat zij tegen 2025 ongeveer de helft van de beroepsbevolking zullen vertegenwoordigen, is het onmogelijk om deze doelgroep nog langer te negeren.

Duurzaam ondernemen blog

Duurzaam ondernemen was lang een modewoord, maar ondertussen is het een algemeen gekend principe. Het wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, zowel bij grote als kleine ondernemingen. Ook de eindconsument hecht meer en meer belang aan duurzaamheid in zijn beslissingsproces. In dit artikel vind je meer informatie over wat duurzaam ondernemen precies inhoudt, waarom je ervoor zou kiezen, hoe je eraan begint en welke (financiële) steun er ter beschikking is.

Verkiezingsweggevertjes

In Amerika zagen we het al. Van bedrukte petjes tot t-shirts en keycords. Alles wordt ingezet om de stemmer voor je te winnen. De relatiegeschenken worden niet alleen gebruikt om te laten zien wie je bent, maar ook waar je voor staat. In iedere politieke campagne spelen relatiegeschenken een zeer grote rol. Hoe je deze relatiegeschenken het beste kunt laten bedrukken en in kunt zetten vertellen we je in dit blogartikel.

Valentijn geschenken

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Niet meteen een dag waar je als ondernemer aan denkt om op in te spelen. Toch is deze dag uitermate geschikt om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Op deze dag is iedereen bezig met liefde en liefde is er in alle soorten en maten. Zo ook de liefde die een organisatie heeft voor een trouwe klant of een werkgever voor zijn werknemer. Wij geven je graag een paar tips over hoe jij relatiegeschenken kan inzetten tijdens Valentijnsdag.

Terug naar boven