• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Wereldmilieudag

Op 5 juni is het wereldmilieudag, een wereldwijd evenement om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu is voor onze wereld. Aan ons als ondernemer om hier de eerste stap in te zetten. Wij zetten 3 belangrijke pijlers op een rijtje, waar u wij als ondernemers op in kunnen spelen.

Fiets naar je werk dag

Op 31 mei is het nationale Fiets naar je Werk Dag. Dit nationale evenement is in het leven geroepen om het zakelijk fietsen onder de aandacht te brengen. De doelstelling van deze dag is dan ook op zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten komen. Maar hoe kunt u dit het beste doen. Wij geven u een aantal tips om het Fietsen naar je Werk te stimuleren.

Zomer tassen bedrukken

Bedrukte tassen zijn al jarenlang populaire weggevers. Er gaat geen beurs of open dag voorbij zonder dat er een bedrukte tas wordt weggegeven. Ieder jaar brengt het assortiment promotietassen iets nieuws met zich mee. De tassen voldoen aan de nieuwste trends en zijn verkrijgbaar in de hipste kleuren. In dit artikel geven wij u een overzicht van de vijf meest trendy tassen voor de zomer.

Picknickartikelen bedrukken

Het wordt weer heerlijk lenteweer dit weekend. Het moment om gezellig met uw relaties samen buiten te gaan eten. De barbecue gaat aan in de achtertuin, de picknickkleedjes worden uitgestald in het park en in een heerlijke strandstoel worden de lekkerste hapjes geserveerd. Iedereen pakt het buiten eten op hun eigen manier aan. Met de 5 ultieme picknickgadgets slaat u de plank nooit mis.

Sport en vitaliteit

Sport en vitaliteit is een veelbesproken thema in het bedrijfsleven. Voor de drukke ondernemer is het vaak lastig om dit ook in de praktijk toe te passen. Wel is het cruciaal om medewerkers gezond en vitaal te houden. Met een aantal kleine tips kunt u dit thema al toepassen in uw eigen organisatie en uw medewerkers stimuleren er zelf mee aan de slag te gaan.

Personaliseren van geschenken

U kent het vast wel; de organisatie waar u vorig jaar uw vakantie heeft geboekt verrast u dit jaar met een leuke brief, een aantrekkelijke aanbieding en een persoonlijk cadeautje. Hierdoor kwamen zij positief onder aandacht en kan het zo maar eens zo zijn, dat u de vakantie dit jaar weer bij deze organisatie boekt. Als ondernemer kunt u door middel van personalisatie een unieke en persoonlijke indruk achterlaten bij uw klanten en relatie. Wij leggen uit hoe en waarom u dit in moet zetten.

back to top