0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Marketingbudget opstellen

Iedere marketeer kent het wel, de eindejaarsperiode waarin de plannen voor het komende jaar op papier moeten komen te staan. Tijd om de creativiteit te vrije loop te laten en de meest leuke marketingacties te bedenken. Heb je al weleens gedacht aan relatiegeschenken? Met deze tools kan je voor een fractie van de kosten een groot bereik genereren. Wij zetten de meest effectieve marketingmiddelen op een rijtje.

Het is herfst, daar kunnen we niet omheen. Ook de dagen worden steeds korter en donkerder. Hoe val je dan nog op met jouw promotieartikelen? Wachten we af tot de zomer om onze naamsbekendheid te verhogen? Daar nemen wij als ondernemers natuurlijk geen genoegen mee. Hier gaan wij creatief mee om. Hoe? Dat vertellen we je meteen in dit blogartikel.

Halloween snoep bedrukken

De griezelige tijden van Halloween komen er weer aan. Op 31 oktober wordt het niet alleen griezelen, maar ook gezellig met de kinderen de straat op voor trick & treat. Een leuk evenement dat vanaf Amerika is overgewaaid waarbij kinderen huis-aan-huis gaan voor het ophalen van snoepgoed. Hopelijk heb je dan wat lekker in huis. Als dat niet zo is zullen de kinderen vervelende streken uithalen, want op Halloween mag alles! Het leukste snoepgoed voor Halloween zetten wij voor je op een rij.

Reverse paraplu bedrukken

Grauwe dagen en regendruppels die uit de lucht vallen. Het is weer zo ver, de herfst is begonnen. Een paraplu is dan geen overbodige luxe om jezelf te beschermen tegen de regen. De afgelopen jaar is de paraplu reverse geïntroduceerd. Wat is daar zo uniek aan, vraag je je wellicht af. Wij zullen het je allemaal vertellen in dit blog artikel. Lees snel verder en laat je verassen.

Internationale Dag van de Koffie

1 oktober is het de internationale Dag van de Koffie. Jazeker, een hele dag waarop alles, van de koffiebonen plantage tot de horecabedrijven waar koffie wordt geschonken, extra in de kijker worden gezet. Een hele dag ter ere van koffie, dat is niet zo gek  aangezien meer dan de helft van de Nederlanders hun dag starten met een kop koffie. Maar de kop koffie is meer dan alleen een opstarter, het biedt voor een momentje voor jezelf. En hoe je dit extra leuk maakt, vertellen wij je graag.

Kerstpakketten

Jaren geleden werden de eerste kerstpakketten weggegeven. In de 19e eeuw ontvingen boeren een mand met allerlei etenswaren en kregen zij tijdens de Kerst vrij om dit met de familie te vieren. Met de goedgevulde mand werd het kerstfeest nog feestelijker. Deze blijk van waardering werd nog jarenlang doorgezet en ondanks de modernisering en digitalisering blijft het traditionele kerstpakket nu nog een onmisbaar eindejaarsgeschenk voor medewerkers. Waarom? Dat vertellen wij je in dit blogartikel.

Terug naar boven