• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Relatiegeschenken blog

Het graveren van uw geschenken is een perfect idee als u op zoek bent naar een geschenk met een luxe en zakelijke uitstraling. Een relatiegeschenk met daarop uw naam zorgt bovendien voor een vergroting van uw naamsbekendheid. 

Eindelijk zijn ze binnen: de fidget spinners! Het is dé trend van 2017 die nog steeds populair is onder jong en oud. Sven en Niels zijn al een tijdje aan het oefenen op hun trucjes, maar heel goed zijn ze nog niet.. Terwijl zij nog even dooroefenen kunt u de spinners natuurlijk laten bedrukken!

Contacten en relaties onderhouden kan soms lastig zijn, vooral als het een groot netwerk betreft. Zo lopen interessante contacten soms onbedoeld tot een dood eind. Iets wat natuurlijk heel zonde is! Het mooie van deze zakelijke relaties zijn de mogelijkheden die eruit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan interessante samenwerkingen of het bieden van gunsten. Samen staat men sterker dan alleen; dit geldt ook in het bedrijfsleven. Wilt u graag nieuw leven blazen in uw stroeve zakenrelaties? Dan is het geven van een relatiegeschenk dé oplossing. Een geschenk dat bijna iedereen wel kan gebruiken en zal bevallen is een powerbank. Lees verder en ontdek dé leukste powerbanks!

Na paar goede hete en zonnige dagen zit het zomerse gevoel er bij de meeste Nederlanders weer in. Er is volop gebarbecued, buiten gezwommen en de terrassen in de stad zaten weer bomvol. In Nederland is niets fijner dan dagen die echt zomers aanvoelen, vooral omdat het hier vaak regenachtig is. De vitamine D die we met die dagen incasseren doet letterlijk wonderen voor onze fysieke en mentale gesteldheid. Mensen zijn vrolijker en vriendelijker tegen elkaar en maken sneller een praatje. Eigenlijk zou het altijd zomer moeten zijn! Om dit gevoel van geluk te versterken geeft u uw relaties een bedrijfsgeschenk die hen aan de zomer doet denken. In dit artikel laten we hiervan onze top 3 zien!

Winkelwagenmunt bedrukkenWellicht herkent u het; u gaat naar de supermarkt en wilt een winkelkarretje pakken. Helaas lukt dit niet omdat u geen muntgeld op zak heeft. Balen! Dat wordt eerst wisselen. We leven tegenwoordig in een tijd waar elk kopje koffie of pakje kauwgom met de pinpas wordt betaald. De tijden van wekelijks een flink bedrag pinnen om de volgende dagen door te komen, liggen ver achter ons.

In de tweede vlog van de Van Helden Boys gaan Niels en Sven naar het strand! Althans, dat was het plan tot ze er achter kwamen dat Tiel toch best ver van de kust ligt. Dus trokken ze maar naar het dichtstbijzijnde water, wat een vijver bleek te zijn.. Gelukkig scheen de zon!

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016