• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0

Relatiegeschenken blog

Op vrijdag 12 mei 2017 is het weer zo ver: ‘De dag van de Verpleging’. Op deze dag worden in Nederland, en ook daar buiten, de hardwerkende mensen in de zorg in het zonnetje gezet. Deze dag is tevens de verjaardag van Florence Nightingale; de meest beroemde Britse verpleegkundige uit de geschiedenis. In veel zorginstellingen worden er op ‘De dag van de Verpleging’ kleine of grote activiteiten georganiseerd. Dit alles om stil te staan bij het harde werk dat zorgverleners elke dag weer verrichten. Deze dag kan uiteraard ook gevierd worden met een passend relatiegeschenk. Lees dit artikel voor de meest geschikte relatiegeschenken voor ‘De dag van de Verpleging’.

We leven in een tijd waar technische ontwikkelingen sneller gaan dan het licht. De ‘nieuwste van de nieuwste’ smartphones worden om de haverklap geïntroduceerd en er komen steeds meer slimme oplossingen voor huishoudelijk gebruik. Waar bijvoorbeeld enkele jaren drones nog als onbetaalbaar en exclusief werden beschouwd, heeft elke hobbyist er tegenwoordig eentje in de garage staan. Ook op het gebied van kantoor- en werkartikelen gaan de ontwikkelingen snel. Speel hier met uw relatiegeschenken op in! Lees verder om meer te weten te komen over de drie leukste innovatieve relatiegeschenken van dit moment.

Dat wat iedereen - met name vrouwen - wel in hun tas heeft zitten, is een potje of tube lippenbalsem. Door constante weersveranderingen worden de lippen soms droog en krijgt men velletjes. Goed drinken kan hiertegen al goed helpen, maar het smeren van een fijne lippenbalsem biedt naast extra hydratatie tevens verzachting. Ook met de zomer in het vizier is een fijne lippenbalsem niet overbodig. De zon kan de lippen namelijk doen uitdrogen! Waarom zou u dit praktische item niet als relatiegeschenk weggeven aan uw waardevolle relaties? Wij bieden hierin drie opties. Lees verder om er achter te komen wat deze opties zijn!

Tijdens de koningsspelen halen scholen en buurtverenigingen alles uit de kast om de leukste spellen te bedenken voor kinderen. De verschillende spellen variëren van leuke creatieve opdrachten tot gezellige actieve bezigheden.  De verschillende spelen worden op de meest origineelste manieren ingestoken. Wij zetten hier een aantal leuke Koningsspellen op een rijtje.

Op zaterdag 22 april 2017 wordt er wereldwijd Earth Day gevierd. Elk jaar wordt op deze datum onze mooie maar kwetsbare planeet gevierd. Het doel van deze dag is dat mensen nadenken over hun consumentengedrag en welke invloed dit heeft op onze aarde. Nog nooit was het klimaat en onze leefstijl zo’n urgent en veel bekritiseerd onderwerp. En terecht, want we hebben maar één aarde om op te leven, dus horen we hier met z’n allen zuinig op te zijn! Verspreid deze gedachte door in te haken op World Earth Day en schenk uw relaties en/of personeel een mooi en passend geschenk voor deze dag. We sommen voor u enkele geschikte en duurzame producten op.

Wilt u graag een full colour afbeelding laten bedrukken en zoekt u inspiratie? Met een digitale printer is praktisch elke opdruk mogelijk: of het nou een logo met kleurverloop is of een volledige foto van duizenden kleuren. Waar het voorheen niet mogelijk was om zulke afbeeldingen te laten drukken op relatiegeschenken, zijn er steeds meer artikelen die digitaal geprint kunnen worden.

Digitale full colour printer

back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016