0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Goede voornemens voor ondernemers. Dit kan jij doen

De tijd voor goede voornemens is aangebroken. Wat ga jij komend jaar anders doen? Speciaal voor ondernemers zetten wij vier tips op een rijtje om jezelf te beteren voor 2023. Denk aan duurzaam ondernemen, imago-tips en nog veel meer. Ontdek ze hier.

De paraplu: 3.500 jaar geleden tot nu

Afgelopen weekend lazen wij een mooi artikel in het NRC over niets minder dan de paraplu. Hierin lazen we welk impact de ambacht van zo’n paraplu heeft op de mens en hoe dit in de loop der jaren is ontwikkeld. Als één van de oudste artikelen ter wereld, is het nu nog een onmisbaar item in ons dagelijks leven. Lees meer over deze ontwikkelingen en ontdek hoe jij ook zelf je voordeel kan doen met een bedrukte paraplu.

Zijn kerstpakketten fiscaal aftrekbaar?

De kerstpakketten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Een heerlijk en liefdevol geschenk om jouw medewerkers, klanten en partners een warm gevoel van waardering te geven. Maar aan het schenken van een kerstpakket zit natuurlijk ook een zakelijke kant. Zijn de kerstpakketten aftrekbaar en wat zijn de btw-regels hiervoor. Wij vertellen je hier alles over in dit blogartikel.

Najaar stress voorkomen

Het najaar is een mooie, maar soms ook stressvolle periode. Van kerstdiner met de familie tot kerstborrel op het werk en dan heb je ook nog een uitnodiging voor een eindejaarsreceptie van een goede klant of partner. Hoe zorg je ervoor dat je met een gerust hart van al deze dagen kunt genieten? Wij geven je de ultieme tips.

3x promotieartikelen om jouw merk op de kaart te zetten

Als ondernemer wil je niets anders dan jouw merk naar buiten brengen. Jij wilt jouw doelgroep laten weten wie jij bent en waar je voor staat. Dit kan je op vele verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan actieve social media, online campagnes, maar ook de inzet van promotieartikelen mogen in deze marketingmix niet ontbreken. Wij zetten de drie meest praktische en vooral succesvolle promotieartikelen voor jou op een rijtje.

World cleanup day

Op 17 september is het weer World Cleanup Day. De dag waarop we met zijn allen de straat op gaan om deze op te ruimen. Het zwerfafval wordt van de straat gehaald en er wordt geld ingezameld voor een schoner milieu. Hoe schoner ons milieu, hoe overbodiger World Cleanup Day wordt. Want als we met zijn allen duurzamer leven, wordt het milieu ook schoner! Met deze 5 geschenken kun jij deze visie ondersteunen. Doe jij ook mee?

Terug naar boven