0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

BBQ geschenken

Het mooie weer komt er weer aan en dan is een BBQ met vrienden, familie of zelfs collega’s en zakelijke relaties natuurlijk onmisbaar. Wie heeft er nou geen zin om in het lekkere zonnetje te barbecueën. Een relatiegeschenk in de vorm van een barbecuetool is dan ook een leuk idee. In dit item zetten wij de 5 mooiste barbecue geschenken op een rij, zodat u zonder zorgen de zomer in kunt.

Fiets naar je werk dag

23 mei is het nationale Fiets naar je Werk dag. Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is goed voor het milieu en ook zeer goed voor de gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Wij zetten speciaal voor deze mooie dag de 3 mooiste fietsgeschenken op een rijtje, zodat u met plezier naar het werk toe fietst.

Flesopener bedrukken

Er zijn tegenwoordig allerlei soorten flesopeners op de markt, dat je het zo gek niet kunt bedenken. Zo is er nog steeds de standaard flesopener in verschillende soorten maten en kleuren te verkrijgen, maar ook de multifunctionele flesopener, die gecombineerd wordt met andere functionaliteiten. Of flesopeners met een speciaal thema, die zeer geschikt zijn voor een bepaalde branche of geefmoment. De verschillende soorten flesopeners en druktechnieken zullen wij hier uitleggen.

Outdoor marketingacties

Het mooie weer komt eraan en daarom is het een goed moment om de outdoor marketingacties in te zetten. Tijdens de outdoor acties is het ontzettend belangrijk om op te vallen in een menigte. Met een professionele uitstraling kunt u goed voor de dag te komen als u met een promotie team in het winkelcentrum staat of langs de deuren gaat. Promotieartikelen kunnen hier een grote rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan professioneel bedrukte textiel, notitieboekjes en een goede powerbank om uw mobiel opgeladen te houden, als u heel de dag aan het promoten bent.

Secretaressedag

Binnenkort is het Secretaressedag. Een belangrijke dag om extra waardering te tonen voor uw secretaresse. Bloemen, chocolaatjes, alles vliegt over de toonbank tijdens deze dankbare dag. Maar het is natuurlijk extra leuk wanneer u uw secretaresse verrast met een blijvende herinnering aan deze dag. Een relatiegeschenk bedrukt met persoonlijke boodschap is hier uitermate geschikt voor. Wij geven u een aantal belangrijke tips voor het kiezen van het perfecte Secretaressedag geschenk.

Promotieartikelen Koningsdag

27 april kleurt heel Nederland weer oranje tijdens Koningsdag. Een dag vol vreugde, plezier en gezelligheid. Een mooi moment voor u als ondernemer om op te vallen met prachtige oranje relatiegeschenken en weggevertjes. Wij zetten speciaal voor dit feestelijke evenement de leukste oranje geschenken op een rijtje.

Terug naar boven