• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Bedankje vrijwilligers

Op 9 en 10 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Hiermee laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve participatie van burgers is voor de samenleving. Buiten dit grootse evenement zijn er nog talloze mensen die zich dagelijks inzetten als vrijwilliger. Deze vrijwilligers zijn het kloppen hart van vele sociale initiatieven. Deze mensen verdienen een bedankje voor hun inzet en dat kan uiteraard met een leuk en persoonlijk geschenk. Welk geschenk? Wij helpen u graag kiezen met behulp van dit overzicht.

Verkiezingcampagne

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. Op 21 maart gaat heel Nederland  weer naar de stembus om op haar stem uit te brengen. Voor de politieke partijen is dit hét moment om zo veel mogelijk kiezers voor zich te winnen. Om op te vallen en de boodschap van de partij zo goed mogelijk over te brengen is de inzet van het juiste promotiemateriaal van belang. Wij zullen een aantal van deze promotieartikelen op rijtje zetten.

Carnaval weggevers

Over een paar weekjes breekt de tijd van zotheid weer aan, namelijk Carnaval. Een vrolijk festijn dat vooral in het zuiden van Nederland uitgebreid gevierd wordt. De belangrijkste ingrediënten zijn de kostuums, bier, vrolijke weggevers en uiteraard de gezelligheid van het samenzijn. Met de vrolijke weggevers kunnen wij u wel een handje helpen. In dit blogartikel zetten wij de drie leukste weggevertjes voor Carnaval op een rijtje.

Tassen bedrukken

Er is geen beurs, open dag of ander evenement waar er geen bedrukte tas weggegeven worden. Al jaren is dit een populair promotiemiddel om weg te geven. De eenvoudige draagtas heeft in de afgelopen jaren vele varianten bij gekregen en de tassen zijn tegenwoordig te leveren in allerlei designs, maten en kleuren. Wij zetten speciaal voor u de vijf populairste tassen van dit moment op een rijtje.

Opvallen tijdens de sale

De wintersale is in volle gang. Niet alleen op online webshops, maar ook de winkelstraten staan vol met opvallende acties en hoge kortingen. Dit is ook dé periode van het jaar waarbij er weer meer publiek in de winkelstraten komt. Daar kunt u als ondernemer natuurlijk wel een slaatje uit slaan. Wij zetten een aantal tips voor op een rijtje voor een vliegende start.

Relatiegeschenken voor regenachtige dagen

Tijdens de herfstachtige dagen zitten het merendeels van uw doelgroep waarschijnlijk binnen, maar wist u dat dit ook een goed moment is om uw juist een goede promotionele of branding actie op te zetten. Wij laten u in dit artikel zien dat u met leuke en praktische geschenken kunt opvallen tijdens regenachtige dagen.

back to top