• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Truien bedrukken

Siberische kou, hevige sneeuwval, ijzige wind? Wie weet wat deze winter allemaal voor ons in petto heeft. Eén ding is zeker, met een bedrukte trui wordt de winterse kou wat dragelijker. Verras uw relaties en collega’s daarom met een heerlijke warme trui bedrukt met uw logo. Niet alleen leuk voor de winter, maar ook leuk om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een evenement als Warme Truien Dag. Speciaal voor u zetten wij in dit item drie belangrijke tips voor het bedrukken van truien op een rijtje.

BlackFriday Tips

De afgelopen jaren is het fenomeen Black Friday ontzettend populair geworden in ons land. Er is bijna geen retailer die hier niet op in speelt. Maar hoe valt u nu nog op tussen al die verschillende acties? In dit blogbericht vertellen wij u graag hoe u promotieartikelen en relatiegeschenken kunt inzetten om extra aandacht te krijgen voor uw Black Friday actie.

Eindejaar gadgets

De laatste maanden van het jaar zijn ideaal om uw relaties in het zonnetje te zetten. Dit kan door een mooie bedank speech op bijvoorbeeld een eindejaarsborrel. Maar dat kan ook door de cadeau te schenken als blijk van waardering. Dit najaar hebben wij drie nieuwkomers in het assortiment, die het perfect zouden doen als eindejaarsgeschenk. Het is een mix van technologie en stijl met elk multifunctionele eigenschappen. In dit blogbericht zullen we dieper op deze drie ultieme eindejaarsgeschenken in gaan.

Bureauaccessoires

De huisstijl van een organisatie is een belangrijke basis voor het uitdragen van de identiteit. Vaak wordt er door de organisatie bedacht hoe zij hun huisstijl naar buiten dienen te communiceren, maar ook het uitdragen van de huisstijl intern is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers een binding krijgen met de identiteit van de organisatie en dit dus ook beter naar buiten kunnen dragen. Wij geven u een aantal tips hoe u door middel van bureauaccessoires uw huisstijl terug kunt laten komen in uw organisatie.

Opvouwbare tas bedrukken

Het succes van een goed relatiegeschenk of promotieartikel zit ‘m in verschillende aspecten. Vaak is deze gerelateerd aan de doelstelling die u als organisatie heeft. Wilt u bijvoorbeeld wouwfactor creëren, dan kunt u uitpakken met een luxe high-tech gadget. Wilt u nog jarenlang onder de aandacht komen met uw promotieartikel, dan kunt u het beste kiezen voor een praktisch gebruiksartikel. Het opvouwbare tasje valt in de laatste categorie, maar is om nog veel meer redenen een perfect geschenk om in te zetten. Wij zetten alle voordelen van een opvouwbaar tasje als promotieartikel voor u op een rijtje.

Warm relatiegeschenk

Het najaar is een mooi moment om extra aandacht te besteden aan uw relaties. De dagen worden korter, de nachten worden langer en de temperatuur wordt lager. Een mooi moment om uw relaties een warm cadeau te schenken. Deze relatiegeschenken geven uw relaties niet alleen een warm gevoel van buiten, maar ook van binnen. Die vorm van waardering is zo groot, dat u er nog jaren profijt van gaat hebben.  Wij zetten speciaal voor u vijf hartverwarmende geschenken op een rijtje.

back to top