0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Eindejaarsgeschenk

Al jarenlang wordt het eindejaar feestelijk afgesloten met een eindejaarsgeschenk. Het is een unieke manier om medewerkers en andere relaties te bedanken voor hun inzet. Een geschenk als deze wordt altijd zeer gewaardeerd en is bijna onmisbaar. Een klein gebaar kan al heel veel betekenen en wij vertellen je graag waarom dat zo is.

Eindejaarsgeschenken voor 2021

Het eindejaar is een mooi moment om je medewerkers en andere relaties te verblijden met een origineel geschenk. Maar ieder jaar is het weer de vraag; waarmee ga je je relaties verrassen? Je wilt origineel zijn, maar je relaties ook iets praktisch meegeven. Je wilt inspelen op de trends, maar alsnog een warm kerstgevoel cadeau geven. Wij helpen je graag en hebben een overzicht gemaakt van de vijf leukste eindejaarsgeschenken voor 2021.

Weggevertjes bedrukken

Bedrukte weggevertjes zijn niet meer weg te denken bij evenementen. Er is geen beurs of open dag waarbij bezoekers zonder leuke goodies het evenement verlaten. Maar waarom zijn deze weggevertjes nou zo populair op evenementen en waarom zou jij deze als ondernemer ook in moeten zetten? Dat vertellen we je maar al te graag in dit blog-artikel.

Helemaal van deze tijd

Wil je informatie verstrekken aan je doelgroep, dan wordt er al snel gedacht aan een flyer of brochure. Maar in deze digitale tijdperk is dat not-done. Niemand wil meer met grote boekwerken en stapels papier rondlopen. Bovendien is dat ook nog eens slecht voor de natuur en daar wil jij als MVO’er natuurlijk niet aan meedoen.

Dag van de Leraar geschenken

Een leraar heeft één van de belangrijkste functies in onze maatschappij. Zij helpen leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen, als leerschool richting de maatschappij. En toch is het één van de meest ondergewaardeerde beroepen. Daarom wordt op 5 oktober Dag van de Leraar gevierd. Een mooie dag waarop we de hardwerkende docenten extra in het zonnetje kunnen zetten. Hoe? Met deze 5 unieke weggevers natuurlijk.

Relatiegeschenken in kleine oplage

Omdat relatiegeschenken vaak ingezet worden voor de massa, worden deze normaal gesproken in grote aantallen afgenomen. Toch willen we onze marketing veel vaker specificeren naar een bepaalde doelgroep, dat soms kleiner is dan de minimale afname. Daarom hebben wij ook kleine oplages in het leven geroepen. Hiermee kan je ook voor een kleine doelgroep relatiegeschenken bestellen en dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Nominatie leverancier van het jaar

De afgelopen maanden hebben we als ondernemer veel moeten doormaken, maar er zitten gelukkig ook mooie momenten in deze maanden. Eén van die mooie momenten is onze nominatie voor de titel Leverancier van het Jaar 2021 - Best Online Performance bij branchevereniging PPP. Wij zijn er ontzettend trots op en hebben jullie stemmen nodig om te winnen.

Terug naar boven