In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Picknickartikelen

Met deze heerlijke lentezon is er natuurlijk niets leukers dan een gezellige picknick te organiseren met je vrienden en familie. Een mooi moment waar ook jij als ondernemer op in kan spelen. Dit doe je natuurlijk op een leuke en subtiele manier. Je wilt het plezierige evenement van je doelgroep natuurlijk niet verstoren. Hoe je dit dan het beste doet? Door ze te verrassen met onmisbare picknickartikelen. Hiermee kom jij op een positieve manier in beeld en dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede. Wij laten je de drie meest onmisbare picknickartikelen van dit moment zien.

Festival weggevertjes

Het festivalseizoen is weer begonnen en dit jaar mogen we eindelijk weer op volle toeren. Dan wil je ook graag alles uit de kast halen om jouw festival of feest zo goed mogelijk neer te zetten. Naast locatie, artiesten en aankleding, zijn ook de weggevertjes voor jouw festival extra belangrijk. Met deze weggevertjes realiseer je namelijk het grootste bereik bij je doelgroep en fans. Ook zorgt het voor een professionele uitstraling van jouw festival, waardoor je terugkerende bezoekers krijgt. De meest populaire weggevertjes laten we je hier zien.

Schrijven of digitaal? Dit zegt de wetenschap

Digitale schermen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ook in het onderwijs spelen computers en tablets een steeds grotere rol. De grote vraag hierbij is echter of dit een echt voordeel is of niet? Natuurlijk is het goed om kinderen al snel wegwijs te maken met digitale schermen, omdat dit nu eenmaal in de maatschappij veel gebruikt wordt. Maar dat is niet genoeg. Het schrift is nog steeds nodig om de cognitieve functies van het brein te stimuleren. Wij vertellen je 6 redenen waarom de wetenschap zegt dat schrijven nog steeds een must is. Ook in deze digitale wereld.

Paasgeschenken

Pasen: het klinkt nog ver weg, maar is stiekem toch dichterbij dan we denken. Zeker wanneer je hier als ondernemer iets leuks mee wilt doen, is dit het moment om te starten met de voorbereiding. En het beste om mee te beginnen is uiteraard een mooi paasgeschenk. Wat je allemaal kunt weggeven en hoe je dit kunt inzetten om echt succesvol van deze dag te genieten, vertellen wij je maar al te graag.

Duurzaam relatiegeschenk

Een groener planeet, daar staan wij toch allemaal achter. Als ondernemers doen wij er alles aan om zo verantwoord en groen mogelijk onze activiteiten uit te oefenen. Maar wist je dat je dit ook door kan trekken in je marketingmiddelen? Denk bijvoorbeeld niet meer alleen aan flyers of brochures, maar denk aan weggevertjes die niet alleen helpen bij het verspreiden van jouw boodschap, maar ook bij het vergroenen van de aarde. Wij geven je de vijf mooiste geschenken waarmee je dit kunt doen.

Promotie pennen

Met meer dan 55 jaar ervaring in de branche hebben we mooie evoluties binnen relatiegeschenken mee mogen maken. Een van onze favorieten is de evolutie van de promotie pen. Een belangrijk “kindje” van ons, aangezien de oprichter ooit is begonnen met de verkoop van enkel pennen. Tegenwoordig is dit artikel een belangrijk onderdeel van de marketingmix en zijn de opdrukmogelijkheden bij pennen eindeloos. Hoe wij de promotie pen hebben zien evalueren, dat vertellen we je graag.

Terug naar boven