0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Najaar stress voorkomen

Het najaar is een mooie, maar soms ook stressvolle periode. Van kerstdiner met de familie tot kerstborrel op het werk en dan heb je ook nog een uitnodiging voor een eindejaarsreceptie van een goede klant of partner. Hoe zorg je ervoor dat je met een gerust hart van al deze dagen kunt genieten? Wij geven je de ultieme tips.

3x promotieartikelen om jouw merk op de kaart te zetten

Als ondernemer wil je niets anders dan jouw merk naar buiten brengen. Jij wilt jouw doelgroep laten weten wie jij bent en waar je voor staat. Dit kan je op vele verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan actieve social media, online campagnes, maar ook de inzet van promotieartikelen mogen in deze marketingmix niet ontbreken. Wij zetten de drie meest praktische en vooral succesvolle promotieartikelen voor jou op een rijtje.

World cleanup day

Op 17 september is het weer World Cleanup Day. De dag waarop we met zijn allen de straat op gaan om deze op te ruimen. Het zwerfafval wordt van de straat gehaald en er wordt geld ingezameld voor een schoner milieu. Hoe schoner ons milieu, hoe overbodiger World Cleanup Day wordt. Want als we met zijn allen duurzamer leven, wordt het milieu ook schoner! Met deze 5 geschenken kun jij deze visie ondersteunen. Doe jij ook mee?

De kerstpakketten trends voor 2022

Het schenken van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie. Met een fysiek cadeau maakt het gebaar dat je wilt maken een grotere impact. Het is al jarenlang een perfect middel om medewerkers te bedanken, waardering te tonen en zelfs te motiveren. Ook in deze traditionele geschenken zit een evolutie, waardoor de pakketten perfect aansluiten bij de hedendaagse samenleving. Wat zullen de belangrijke trends zijn voor 2022? Dat vertellen wij je hier.

Agenda's bedrukken

Bij een papieren agenda denk je wellicht al snel dat deze tot het verleden toebehoord. Het is over het algemeen inderdaad een minder populair product, maar voor een aantal doelgroepen is het een onmisbaar en zeer populair item. Voor welke doelgroepen en hoe jij als ondernemer deze kansen kunt benutten vertellen we je maar al te graag.

Van Helden genomineerd

Vol trots mogen wij ons tot het lijstje van genomineerden voor ‘Leverancier van het Jaar 2022’ voegen. Voor deze nominatie zijn wij onze medewerkers, PromZ en uiteraard onze klanten zeer dankbaar. Wat deze nominatie precies inhoud zullen we je uitleggen in dit artikel.

De award voor ‘Leverancier van het Jaar 2022’ wordt sinds 2003 uitgereikt op initiatief van PromZ, ondersteund door de brancheverenging PPP. Het is een vak prijs waarbij niet alleen experts bepalen wie de winnaar wordt, maar ook de eindklanten kunnen hun stem uitbrengen. Dit maakt het een unieke en waardevolle prijs.

Terug naar boven