0

Relatiegeschenken blog

World Emoji Day

17 juli is een bijzondere dag voor de online generatie. Het is vandaag namelijk World Emoji Day. Emoji’s worden al jarenlang op verschillende manieren gebruikt. Zo werd er in 1948 een masterclass “hoe maak je emoticons met een typmachine’ gepubliceerd in een populair technische magazine en werd in 2001 het officiële smiley woordenboek online gelanceerd als “de geboorte van een universele taal.” Tegenwoordig worden de Emoji’s op allerlei verschillende manieren ingezet. Zo ook in ons promotiemateriaal. Wij zetten de leukste Emoji sleutelhangers op een rij.

Zonnebrillen bedrukken

In de zomer is het zeer belangrijk om uzelf te beschermen tegen UV straling van de zon. Om onze huid te beschermen smeren we zonnebrandcrème, maar wat doen we voor onze ogen? Hiervoor gebruiken we de vaak vergeten zonnebril. Dit maakt de zonnebril ideaal als zomerse weggever. Het is een leuke attentie waar u mensen op het juiste moment mee kunt verrassen. Met name op festivals en outdoor evenementen wordt dit relatiegeschenk weggeven. Hoe kiest u de juiste promotie zonnebril? Wij vertellen het u in dit artikel.

Hittegolf geschenken

Heet, heter, heetst wordt het de komende dagen. Het is al even een tijd geleden dat het zo warm werd in ons land, maar we zullen steeds vaker te maken krijgen met tropische temperaturen. Hoe gaan we daarmee om en hoe houden we het hoofd koel? Wij gaan u helpen en geven u drie tips om als ondernemer koelte te schenken tijdens de zomerse hittegolf.

Werkdag aan het strand

Thuiswerken en flexwerken zijn luxes die steeds meer werkgevers aanbieden. Een dagje thuiswerken tijdens een warme zomerdag kan dus ook gelijk staan aan een dagje aan het strand werken. U moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn en goed kunnen functioneren. En daar gaan wij u mee helpen. Voor deze slimme werknemers en levensgenieters hebben wij 3 artikelen op een rijtje gezet, die u niet kan missen tijdens een werkdag aan het strand.

Nationale buitenspeeldag

12 juni gaan we met z’n allen naar buiten, want dan is het nationale buitenspeeldag. Met alle technologie om ons heen wordt buitenspelen veel minder vanzelfsprekend. Daar kunnen wij samen verandering in brengen. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag toveren initiatiefnemers Nikelodeon en Jantje Beton heel Nederland om tot speelplek. Ook u kunt u steentje bijdragen. In dit artikel vertellen wij u precies wat u kunt doen.

Vakantieartikelen

De zomervakantie komt er weer aan en veel van uw relaties zullen dan met vakantie gaan. Maar de zomervakantie hoeft niet te betekenen, dat u niet meer in beeld bent. U kunt nog altijd werken aan uw naamsbekendheid. Sterker nog dit is dé periode om dat te doen. Wij geven u 3 tips om op te vallen tijdens de vakantie met uw bedrijfsnaam en/of logo.

Terug naar boven