Wij zijn bereikbaar tijdens onze gebruikelijke werktijden en kunnen zonder vertraging je bestelling leveren. Lees meer.

 

 

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen week mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook jouw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor jou de meest leukste items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.

Made in Europe relatiegeschenken

Samen kiezen we steeds vaker voor duurzaam. Dit zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Hierbij wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame oplossingen en zo ook voor duurzame relatiegeschenken. Een belangrijke om over na te denken is de ecologische voetafdruk. Made in Europe relatiegeschenken spelen hier een grote rol in. Waarom dat zo is? Dat vertellen wij je graag in dit blogartikel.

Corona exitstrategie

Na een quarantaineperiode van een aantal weken werden er de afgelopen maand al enige versoepelingen doorgevoerd. Zo mochten een aantal contactberoepen weer uitgevoerd worden en werd buitensporten in groepsverband weer deels toegestaan. Vanaf 1 juni worden er nog een aantal extra maatregelen versoepeld. Wat er vanaf maandag weer mogelijk is vertellen wij je in deze blog.

Marketing in de crisis

Covid-19 heeft geleid tot een groot maatschappelijk gevolg. Wereldwijd wordt het dagelijks leven stopgezet en dat heeft grote gevolgen voor de economie. Zelfs grote iconische bedrijven, zoals de KLM, hebben al om hulp gevraagd. We zullen in een economische crisis terecht komen en niemand weet nog hoe diep deze zal snijden. Wat wij je wel kunnen vertellen is hoe belangrijk het is om juist in deze tijd aan je marketing te werken. Diverse onderzoeken uit het verleden laten namelijk zien dat wanneer je nu investeert in je merk, je er later voor beloond zal worden.

Back 2 School

Onderwijs is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In deze uitzonderlijke tijd kregen de meeste kinderen thuisonderwijs, maar met thuiswerkende ouders kon dat soms lastig zijn. Het is dan ook mooi dat de scholen langzaamaan weer mogen opstarten en de leraren hun leerlingen weer mogen inspireren met kennis.

Terug naar boven