Wij zijn bereikbaar tijdens onze gebruikelijke werktijden en kunnen zonder vertraging je bestelling leveren. Lees meer.

 

 

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken blog

Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

“Alleen samen krijgen we corona onder controle.”. Een krachtige slogan van de Rijksoverheid om het coronavirus (COVID-19) onder controle te krijgen. Het doel van de aanpak van de overheid is om het virus maximaal te controleren om zo voornamelijk de kwetsbare groepen te beschermen. Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, moeten we echter allemaal in Nederland ons steentje bijdragen. Dit doen we onder andere door de volgende maatregelen na te leven:

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij je hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers en voor jou als klant.

Onze klantenservice staat voor je klaar
Wij hebben voor onze medewerkers een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo werkt iedereen, die daar de mogelijkheid toe heeft, sinds deze week vanuit huis. Wij zijn echter nog steeds bereikbaar op dezelfde werktijden, telefoonnummers en e-mailadressen zodat jij als klant hier geen hinder van ondervindt. Zo verandert er voor jou als klant niets in deze moeilijke en onzekere tijd, en adviseren we je graag over onze mogelijkheden.

Draadloze opladers bedrukken

Alles wordt steeds slimmer, zo ook het opladen van mobiele telefoons. Draadloos opladen heeft enkele jaren geleden als zijn intrede gemaakt en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Want zeg nou eerlijk, wie wilt er nou geen telefoon opladen zonder gedoe met kabels. Hoe draadloos opladen precies werkt en wanneer het toepasbaar is leggen wij je allemaal uit in dit blogartikel.

Waardering tonen met relatiegeschenken

Een complimentje is een klein gebaar, dat een zeer groot effect heeft op de energie van mensen. Waardering staat niet voor niets zo hoog op de piramide van Maslow. Het is een diep gewortelde menselijk behoefte dat je als organisatie serieus dient te nemen. Het hoeven ook niet gelijk grote gebaren te zijn. Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen. Hoe je op een eenvoudige en simpele manier op deze basisbehoefte kan inspelen vertellen wij je in dit artikel.

Relatiegeschenken graveren

Wanneer je jouw logo, bedrijfsnaam of andere tekst op relatiegeschenken wilt laten drukken, kan je kiezen uit diverse druktechnieken. Eén van de druktechnieken waar je voor zou kunnen kiezen is lasergravering. Gravering als techniek is over het algemeen bekend, maar weet je ook hoe dit werkt en dat er verschillende vormen van gravering mogelijk zijn? In dit artikel vertellen we je alle ins en outs over gravering.

Terug naar boven