Multimedia geschenken bedrukken

Een computer geschenk bedrukt met logo voor iedere relatie

Multimedia geschenken zijn up technologische geschenken waaronder veel gadgets. Al deze gadgets zijn van deze tijd. Met deze computerartikelen valt u extra goed op. Dit kan in de ogen van uw relatie zijn, bijvoorbeeld bij het schenken van een gekleurde stylus pen. Het kan ook op gebied van geluid zijn, bij het schenken van een bluetooth speaker. Of wat dacht u van usb sticks? Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone of tablet. De standaard multimedia artikelen worden gepersonaliseerd met leuke telefoonaccessoires, zoals telefoonhoesjes en oordopjes. Door het computer geschenk te bedrukken met uw logo en/of tekst heeft u altijd een origineel geschenk in handen voor iedere doelgroep.

(273 artikelen gevonden)

Pagina's

Kies uit een ruim assortiment computer gadgets en accessoires

In het assortiment vindt u diverse telefoonaccessoires, maar wij bieden u ook praktische artikelen voor de computer. Deze zijn ideaal om te gebruiken op kantoor of in het onderwijs. Van oordopjes tot USB hubs, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment. Bent u opzoek naar een populair artikel die iedere doelgroep aanspreekt? Bedrukte USB sticks en de powerbank met bedrukking zijn echte Toppers. Deze zijn zeer geschikt als weggever op beurzen en open dagen, maar kunnen ook ingezet worden tijdens een leuke marketingactie. Voor iedere gebruiker is hier de juiste gadget te vinden.

Multimedia geschenken passend bij bijna ieder bedrijf!

Aangezien veel bedrijven meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen, is de kans groot dat u in deze categorie veel gadgets vindt die passen bij uw bedrijf. Echter hoeft het geschenk niet altijd direct te passen bij uw bedrijf. Uiteraard moet er wel een kleine link worden gelegd tussen gadget en uw bedrijf. Dit is snel en eenvoudig op te lossen door uw logo te laten bedrukken op het betreffende geschenk. Niet alleen wordt er zo een link gelegd met uw bedrijf, ook zorgt u zo voor meer naamsbekendheid en zichtbaarheid! Ook met een klein budget kunt u goedkope gadgets laten bedrukken bij Van Helden. 

Uw computer geschenk bestelt u eenvoudig online

Heeft u al een keuze kunnen maken? Uw computer geschenk kunt u direct online bestellen. U kunt hier ook aangeven hoe uw computer geschenken gepersonaliseerd moeten worden. Ook geeft u hier het gewenste aantal en kleuren aan. Zodra wij uw order hebben ontvangen krijgt u van ons een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw computer geschenk eruit komt te zien. Pas na goedkeuring beginnen wij met bedrukken. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.