Powerbanks bedrukken

Als je zelf een powerbank hebt, weet je hoe onmisbaar deze gadget is. Laat daarom powerbanks bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven. Met deze universele opladers zitten jouw relaties nooit meer zonder stroom. En iedere keer dat er een telefoon opgeladen wordt, is er minstens één persoon die jouw logo ziet!

(38 artikelen gevonden)

Pagina's

Powerbank bedrukken: het geschenk van nu

Een bedrukte powerbank geven als relatiegeschenk wordt steeds populairder. Maar wat is een powerbank eigenlijk? Dit is een externe batterij waarmee u eenvoudig mobiele apparaten kunt opladen. Zo voorkomt u dat uw mobiele apparaat onderweg uitvalt. Powerbanks zijn geschikt voor veel verschillende apparaten die via een USB zijn op te laden. Zo kunnen uw zakelijke relaties met dit relatiegeschenk bijvoorbeeld hun tablet, smartphone of smartwatch opladen. Doordat we steeds vaker en steeds langer gebruik willen maken van onze mobiele apparaten is een bedrukte powerbank niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Jong en oud draagt een powerbank mee in de tas, zodat zij altijd en overal hun smartphone of tablet kunnen opladen. 

Voor iedere relatie een passende powerbank bedrukt met logo

De gepersonaliseerde powerbank is dus zeer geschikt als relatiegeschenk met bedrukking of als een leuke weggever. Geef de powerbank met opdruk bijvoorbeeld weg op een beurs of tijdens een open dag. Laat ook eens een powerbank bedrukken of graveren met een leuke tekst en geef deze weg op festivals. Bezoekers zullen dit absoluut enorm waarderen, omdat een powerbank juist tijdens dit soort gelegenheden erg handig is. Niemand wil immers zonder telefoon komen te zitten. Uiteraard kun je daarnaast ook andere merchandise van uw bedrijf weggeven, zoals bedrukte sleutelhangers. Het powerbank relatiegeschenk is echter een functionele gadget, dat bij bijna elke gelegenheid passend is om weg te geven. Bovendien is het ook een zeer nuttig geschenk, dat waarschijnlijk veel gebruikt zal worden. Daardoor krijgen veel mensen uw tekst of bedrijfslogo te zien. Dit is natuurlijk ontzettend goed voor uw naamsbekendheid!

Diverse soorten powerbanks met opdruk

Er zijn heel veel verschillende soorten bedrukte powerbanks verkrijgbaar. De powerbanks met bedrukking worden immers gebruikt door jong en oud en bedrukt voor verschillende gelegenheden. In het assortiment multimedia met bedrukking vindt u daarom bedrukbare opladers en powerbanks in allerlei maten en stijlen. Zo zijn er voordelige ronde powerbanks verkrijgbaar en koopt u voor een zacht prijsje ook een stijlvolle driehoekige powerbank. Wilt u flink uitpakken? Kies dan voor de prachtige powerbank van bamboe, waarmee u hoogwaardige kwaliteit uitstraalt. Daarnaast kunt u een stijlvolle retro powerbank laten bedrukken of kiezen voor een handzame powerbank die aan een sleutelhanger gehangen kan worden. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Bovendien kunnen bijna alle typen powerbanks in veel verschillende kleuren geleverd worden. Dat geldt natuurlijk ook voor de bedrukking van uw powerbank. 

Tip: bent u opzoek naar een duurzame powerbank waarmee uw relaties hun mobiele apparaten kunnen opleiden? Kies dan voor een bedrukbare solar charger, waardoor u eenvoudig oplaadt door middel van zonne-energie. Deze solar chargers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld een multifunctionele charger of een solar charger met een leuk design. Ook zijn er kleine, goedkope varianten van deze powerbank op zonne-energie verkrijgbaar. 

Powerbanks met logo: spreek de juiste doelgroep aan

Let uiteraard op de doelgroep die u wilt aanspreken. Zo kunt u de powerbanks bedrukken met een leuke tekst die geschikt is voor een jongere doelgroep. Met de juiste tone of voice zorgt dit voor directe verbinding met uw doelgroep. Voor de zakelijke relaties is het wellicht interessanter om powerbanks met logo te laten bedrukken. Hierdoor komt uw huisstijl goed terug en werkt u op een originele manier aan uw naamsbekendheid. U kunt altijd de powerbank laten bedrukken in uw eigen kleuren, zodat uw zakelijke relatie deze nog meer met uw bedrijf zal associëren. 

Powerbanks laten bedrukken: waar moet u op letten?

Het eerste waar vervolgens op gelet wordt bij het aanschaffen van een bedrukte powerbank is het design. De rechthoek is één van de populairste powerbanks, maar wanneer u de powerbank bijvoorbeeld met de post gaat versturen kunt u beter kiezen voor een plat design. Deze passen immers in een brievenbuspakketje. Daarnaast is het belangrijk om naar de grootte van de batterij te kijken. De meeste promotionele powerbanks hebben een 2.000 mAh batterij. Deze is zeer geschikt om uw telefoon mee op te laden, maar wat aan de kleine kant voor het opladen van een tablet. Wanneer u uw telefoon of tablet volledig wilt laden kunt u daarom beter kiezen voor een powerbank met meer dan 6.000 mAh. Op onze blog leest u meer over het vinden van de juiste bedrukbare powerbank.

Goedkoop een powerbank bedrukken? Bestel online

Wilt u een powerbank of usb lader bedrukken en deze cadeau doen aan uw zakelijk relaties? Dan kunt u deze bij ons eenvoudig online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven welke relatiegeschenk powerbank u wilt hebben en hoe u deze wilt laten bedrukken. Naast de tekst en het logo kunt u daarbij ook kiezen uit verschillende mooie kleuren. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat u zeker weet dat powerbank aan uw wensen voldoet. Pas na uw goedkeuring zullen wij uw powerbank daadwerkelijk bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. In de meeste gevallen kunnen wij bovendien erg snel leveren.

Wilt u een powerbank personaliseren met een naam of heeft u andere vragen over het bedrukken van een powerbank? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Powerbanks op de digitale printer